Cine este Alina Boz, actrița din serialul „Păzește-mă de mine!”. „Cred că semăn foarte mult cu Mahur, personajul meu”


Telespectatorii români, care au îndrăgit-o pe Alina Boz, după apariția ei în serialul „Furtuna pe Bosfor” (Paramparça), o pot revedea acum într-un alt serial turcesc de succes- „Păzește-mă de mine!” (Marașli), difuzat, din 8 noiembrie, de PRO 2. 

Tag-uri:

În serialul „Păzește-mă de mine!”, Alina Boz (23 de ani) interpretează rolul lui Mahur Türel, fiica unui om de afaceri bogat, pasionată de fotografie, care se îndrăgostește de Maraşlı (Burak Deniz), un veteran din forțele speciale turcești care devine bodyguardul ei.

„Am fost fericită să fac parte din distribuția serialului „Păzește-mă de mine!”, am crezut în acest proiect. Cred că semăn foarte mult cu Mahur, personajul meu, mai ales din punct de vedere emoțional. Mahur este încăpățânată și știe mereu ce vrea. E o fire sinceră și delicată, care nu suportă nedreptatea și crede că totul ar trebui făcut în cel mai corect mod, chiar dacă provine dintr-o familie bogată. Și, la fel ca și ei, îmi place să fac poze și am un aparat profesionist. Îmi pare rău ca nu mi-am dezvoltat acest hobby”, a declarat actrița într-un interviu pentru sabah.com.tr.

Alina Boz are origini rusești și s-a născut la Moscova, în 1998. Mama sa, pe nume Olga, este rusoaică, iar tatăl este turc. Alina a locuit în Rusia până la vârsta de 7 ani, după care s-a mutat cu părinții în Turcia. Aici a studiat în școala primară, apoi la un liceu privat de aviație. Cu toate acestea, tânăra a fost de mică atrasă de lumea artelor. A urmat cursuri de dans, apoi a lucrat o perioadă ca model. Actoria este o altă pasiune a ei. Primul rol l-a obținut în 2013, la vârsta de 15 ani, în producția „Cesur Hemşire”.  

Potrivit presei din Turcia, Alina s-ar afla într-o relație de mai mulți ani cu un cântăreț turc mai mare cu 17 ani decât ea, Mithat Can Özer. 

 

Sursă foto: Instagram/ alinaboz

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Tudor Ionescu - "Am avut 104 kg, am 60 de kg"

related posts

Modifică setările cookies