Cine este femeia care s-a urcat pe cele mai înalte clădiri din lume. Motivul pentru care își riscă viața


Dacă unii oameni tind să urce pe cei mai înalți munți din lume, alții se cațără pe cele mai înalte clădiri. Este și cazul rusoaicei Angela Nikolau, în vârstă de 27 de ani, care cutreieră lumea, pentru a face poze și filmulețe ce-ți taie respirația.


În copilărie visa să devină balerină, dar părinții au insistat să facă gimnastică artistică. Timp de 12 ani, Angela a practicat gimnastica, doar de dragul lor. În cele din urmă, odată cu împlinirea majoratului, s-a lăsat de acest sport și a găsit o activitate care îi aduce mai multă adrenalină- cățăratul pe clădiri înalte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N G E L A N I K O L A U (@angela_nikolau)

Într-un interviu, Angela recunoaște că gimnastica a ajutat-o să aibă un simț mai bun al echilibrului. Fiind întrebată de ce își riscă viața, cățărându-se atât de sus, pentru un selfie, femeia a răspuns că este în căutarea frumuseții, pe care nu o pot vedea alți oameni: ”Acest hobby mă face să mă simt vie. Acum, nu mai este vorba atât de adrenalină, cât de plăcerea vizuală pe care o simt, aflându-mă într-o nouă țară, descoperind un nou peisaj”. 

Pentru o persoană care iubește înălțimile, nu este de mirare că orașul ei preferat este Hong Kong.

În alegerea locurilor pentru poze, Angela spune că o motivează anume ”imposibilul”. Cu cât cei din jur încearcă să o convingă că este prea periculos, ea încearcă să demonstreze contrariul: ”Vreau să le arăt că nu există limite”. Totuși, ca și orice om, fata spune că se confruntă cu teama. În acele momente se bazează foarte mult pe intuiție: ”Dacă am un sentiment de frică, încep să cred că voi cădea și atunci cobor imediat. Nu merg niciodată împotriva corpului meu. Dacă nu mă pot liniști, atunci nu există altă cale”. 

În prezent, Angela continuă să călătorească prin lume, în căutarea unor clădiri înalte, pe care se cățără împreună cu iubitul ei Ivan, care are aceeași pasiune. 

Sursă foto: Instagram angela_nikolau

Vezi și: 

 

 


FULLSCREEN
Cine este fata care s-a urcat pe cele mai înalte clădiri din lume. Motivul pentru care își riscă viața
  • /

related posts

Modifică setările cookies