Cine este femeia cu care fotbalistul Adil Rami o înșela pe Pamela Anderson


Recent, Pamela Anderson a publicat un schimb șocant de emailuri.


În aceste mesaje, fosta iubită a lui Adil Rami pretinde că a avut relații intime cu acesta pe tot parcursul relației cu Pamela Anderson. 

Citește și: Înșelată și torturată! Pamela Anderson s-a rupt definitiv de iubitul fotbalist

Sidonie Biémont (37 de ani) dezvăluie toate dedesubturile relației sa secrete, mărturisind că a făcut sex cu fotbalistul și că acesta i-a spus în repetate rânduri că o iubește, în ciuda faptului că era cu Pamela Anderson la acel moment. 

Sidonie și Adil au fost împreună în trecut, cei doi având și doi copii, gemenii Zayn și Madi, născuți în 2016.

Într-o postare pe Instagram, Pamela a scris: ”De dragul adevărului și a transparenței, am ales să postez aceste scrisori. M-am gândit să trec totul sub tăcere. Dar am această responsabilitate. De ce să mă autocenzurez. Am trecut prin toate astea cu un motiv”. 

Iată ce îi scria Sidonie în aceste emailuri Pamelei Anderson: 

”Eu și Rami ne-am despărțit în iunie 2016 și apoi am aflat din presă că te-a întâlnit pe tine. Am fost șocată și tristă. Apoi, pentru un an și jumătate, am continuat să fim amanți, dar am fost extrem de discreți.

Abia la începutul lui 2019, am pus capăt relației pentru că eu cred că merit mai mult decât să fiu ascunsă și tratată ca atare”.

Cu ocazia schimburilor de mailuri, ambele femei au aflat că au fost înșelate de același bărbat. 

”Nu am văzut în viața mea un astfel de bărbat. Să trăiască vieți multiple. Sunt șocată”, a continuat aceasta. Sidonie Biémont a mai spus că Rami i-a explicat faptul că apare în poze alături de Pamela Anderson ca fiind parte a unui contract de imagine. 

Foto. Instagram, Profimediaimages.ro

Vezi și: Profil de celebritate - Hugh Jackman

FULLSCREEN
Cine este femeia cu care fotbalistul Adil Rami o înșela pe Pamela Anderson
  • /

related posts