Cine este Ioana Filimon, cea mai sexy concurentă de la Ferma


Ioana Filimon a reușit să atragă atenția încă din primul episod al emisiunii care a debutat aseară, la Pro Tv. 


Tânăra de 27 de ani este considerată deja una dintre cele mai sexy apariții din istoria emisiunii care a ajuns la cel de-al patrulea sezon. 

Ioana Filimon a impresionat publicul în primul rând cu decolteul generos. Tânăra a concurat într-un top mulat, care i-a pus în evidență formele voluptuoase.

 

“Sunt Ioana Filimon și buzele mele sunt naturale. Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara. Am studiat Facultatea și Masterul în Protecția și Ingineria mediului. M-am mutat în București după ce am câștigat Miss România 2016.", s-a prezentat Ioana.

 

Tânăra a mărturisit că a fost multă vreme complexată de buzele ei.  

"Am avut o problemă foarte mare cu buzele mele. Mă deranja foarte tare că mi se spunea «Buzuca» sau «Buzoasa». După ce am câștigat concursul de miss, lumea a spus că a câștigat o fată operată. Nu e adevărat, am o singură operație estetiocă, cea de mărire de sâni. Lumea este răutăcioasă, nu mă crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat. Sunt inteligentă, știu ce vreau de la viață și am venit să câștig. Nu știu ce o să fac la emisiune cu telefonul, dar cred că o să-mi fie cel mai dor de el”, a declarat Ioana Filimon în primul episod din "Ferma". 

 

Bruneta a ieșit Miss România în 2016, iar anul trecut a câștigat acum unul dintre cele mai cunoscute concursuri de frumusețe din lume: Miss Global Model of the World.  

Vezi AICI cum a impresionat Ioana dansând în făină, la prezentarea costumului național și al proba costumului de baie.

În episodul din această seară, Ioana promite să cucerească definitiv publicul masculin, cu apariția extrem de sexy în costum de baie, în cadă. 

 

Diseară, de la 21:30, ai o nouă ediție FERMA

 Sursa foto: Instagram, Protvplus

related posts

Modifică setările cookies