Cine este iubita lui Alin Oprea. Ce spune solistul trupei Talisman despre partenera sa


După un divorț dureros, Alin Oprea iubește din nou. Solistul trupei Talisman trăiește o poveste de dragoste alături de Medana, o frumoasă brunetă din Cluj, pe care o consideră un ”înger”. 

Tag-uri:

”Am avut lângă mine un înger trimis de Dumnezeu, o femeie foarte frumoasă care mi-a făcut ușoară trecerea dintre Iad și Rai, am avut de vindecat multe răni fizice, mentale”, a spus Alin Oprea despre Medana în cadrul unei emisiuni TV, scrie tvmania.ro 

În cadrul aceleiași emisiuni, artistul a menționat că ambii sunt crescuți în zona Clujului și au multe în comun: ”Ne înțelegem foarte bine. Ea este o femeie care îmi da multă liniște, mă înconjoară cu iubire, tandrețe și înțelegere. (...) A fost lângă mine în cele mai dureroase momente și asta ne-a legat foarte mult. A fost lângă mine când nu mai aveam din ce să mănînc sau unde să locuiesc, iar oamenii pentru care am muncit întreaga viață mi-au întors spatele”. 

Medana, la rândul ei, este foarte mândră de Alin, dedicându-i adesea mesaje frumoase sau poezii (după cum menționează chiar Alin Oprea. 

”Pentru mine tu ești luna, care îmi luminează pașii în întuneric. Iar dacă ar fi să mă dezmierd în razele aurii ale soarelui, fără tine nu aș simți caldura lui profundă răsfățându-mă cu atâta tandrețe, pentru că tu ești soarele vieții mele”.

”Atât de mândră de transformarea lui! E efectiv un alt Alin și când știu că am contribuit la această evoluție spectaculoasă realizez că a meritat tot efortul și momentele dificile prin care am trecut”, a scris ea recent pe contul ei de Facebook. 

De 8 martie, artistul și-a răsfățat iubita cu un mic dejun, adus la pat. De asemenea, Medana a mai primit în dar două bijuterii, pe care Alin a ținut să graveze mesajul ''Te iubesc''.

Medana este de profesie psiholog, dar este pasionată de cosmetică și machiaj. Ea este mama unei fetițe.

Sursă foto: Facebook/ Alin Oprea, Medana Medaria

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

Vezi și: Locul special din care Will Smith mănâncă floricele
 

FULLSCREEN
Cine este iubita lui Alin Oprea. Ce spune solistul trupei Talisman despre partenera sa
  • /

related posts

Modifică setările cookies