Cine este iubitul Evei Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu. Imaginile tandre care i-au dat de gol


Fiica știristei Andreea Berecleanu, Eva Zaharescu, are doar 19 ani, însă nu se sfiește să pozeze îndrăzneț pe Instagram. Tânăra, care studiază la Londra, i-a uimit și mai mult pe urmăritorii ei, după ce s-a afișat cu iubitul, un bărbat cunoscut în lumea mondenă. 


Se știe că Eva nu are inhibiții în ce privește ținutele. Se pare că aceasta a adoptat trendul divelor de peste ocean și se pozează în cele mai incendiare ipostaze. Recent a apărut într-un costum de baie albastru, extrem de decupat în zona bustului. Tânăra se află în vacanță la munte și s-a pozat la o piscină, aflată la câteva minute distanță de Brașov. 

Aceeași locație apare și în story-urile lui Ștefan Manolache (28 de ani), iubitul Evei. Bărbatul a dat de înțeles că cei doi ar fi împreună, după ce a postat două fotografii în care o ține strâns de mână pe fiica Andreei Berecleanu și a făcut o trimitere către profilul ei de Instagram. 

Ștefan Manolache este cunoscut ca un Don Juan în showbiz, pentru că s-a iubit cu mai multe femei celebre, printre care interpreta Andreea Antonescu și vloggerița Ioana Grama.

Bărbatul este cu 9 ani mai mare decât Eva și are o fetiță, pe nume Ayla Marie Blu, din relația cu Alexandra Ardelean. Se pare că acest lucru nu a contat prea mult pentru Eva Zaharescu.

Manolache este cunoscut în presă pentru trecutul său controversat. În 2013, tânărul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după un conflict în trafic, soldat cu împușcături, potrivit adevărul.ro .

Sursă foto/ Instagram: manolachestefanrazvan, eva_zaharescu

Vezi și: La 54 de ani joacă mai bine decât Ronaldo!

related posts

Modifică setările cookies