Cine este Khaby Lame, omul care ia la mișto clipurile stupide de pe TikTok


La ora actuală, unul dintre cei mai amuzanți creatori de conținut de pe platforma TikTok este Khaby Lame (pe numele lui real Khabane Lame), care a devenit viral pentru clipurile sale în care reacționează la diverse ”trucuri” pe care le postează alții.

Tag-uri: #Khaby Lame #TikTok

De regulă, Khaby râde de indivizii care înceacă să supracomplice o ”problemă”, venind el însuși cu cea mai simplă și decentă soluție. 

Născut în Senegal și crescut în Chivasso, Italia, Khaby s-a apucat de video-uri în timpul carantinei impuse de pandemia de coronavirus.

@khaby.lame

Chill please! I’m relaxing ????????##learnfromkhaby ##LearnWithTikTok ##ImparaConTikTok

♬ suono originale - Khabane lame

 

La ora actuală, Khaby are mai bine de 61,1 milioane de urmăritori pe TikTok, ceea ce îl face un candidat ideal pentru postări sponsorizate. Este cea mai urmărită persoană pe TikTok din Italia și a patra din toată lumea, după Charli D'Amelio, Addison Rae și Bella Poarch. Conform Influencer Marketing Hub, starul socia media, în vârstă de 21 de ani, poate câștiga, pentru o singură postare, între 98.561 și 147.842 de dolari! 

@khaby.lame

Mine is better than yours ???? ???? Il mio è meglio del tuo ????????##learnfromkhaby ##ImparaConTikTok ##LearnWithTikTok

♬ suono originale - Khabane lame

Khaby are o mulțime de urmăritori și pe Instagram, mai precis 12 milioane. 

 

”Prefer să învăț de la tipul decât de la școală”, a scris un fan. Altul a postat: ”Ce rost mai are școala când îl avem pe Khaby?”.

@khaby.lame

All right, just let me brush my teeth.????Ok fatemi lavare i denti!! ???? 50 million followers Thanks!##learnfromkhaby ##ImparaConTikTok ##LearnWithTikTok

♬ suono originale - Khabane lame

Foto: TikTok

related posts

Modifică setările cookies