Cine este Miss SUA 2020. Cum a reușit să impresioneze jurații


Asya Danielle Branch, în vârstă de 22 de ani, este fericita câștigătoare a titlului Miss SUA din acest an. În concurs, ea a reprezentat statul Mississippi.


După ce a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus, concursul Miss SUA a avut loc în cele din urmă ieri, la proprietatea Graceland a lui Elvis Presley din Memphis, Tennessee. Titlul onorific Miss SUA 2020 a fost acordat reprezentantei statului Mississippi, Asya Branch. Coroana i-a fost așezată pe cap, în mod tradițional, de către câștigătoare titlului de anul trecut, Chelsea Christ. 

În total, 51 de fete au concurat pentru titlu, dar jurații au ales-o pe Asya, lăudându-i ambiția, autocontrolul și atitudinea de învingătoare. Mai mult, juriul a fost impresionat de răspunsul fetei oferit la întrebarea: ”Ce poți face pentru a uni o națiune divizată.”

Eu cred că aici este vorba de încredere. Am pierdut încrederea în sistemele care susțin această țară, de la mass-media, la mediul de afaceri și până la guvernul nostru. Pentru a restabili această încredere, trebuie să lucrăm împreună, pentru a vindeca acest sistem. Dacă vrem să continuăm să fim cea mai mare națiune, va trebui să dăm un exemplu mai bun”, a răspun tânăra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The official portrait of #MissUSA2020 Asya Branch wearing the @mouawad #PowerofPositivity crown. ????✨

A post shared by Miss USA (@missusa) on

Sursă foto: Getty Images, Instagram asyadanielle

Vezi și: E asistent medical, dar are peste 10 titluri de Miss

related posts

Modifică setările cookies