Cine este Suzy Cortez, modelul OnlyFans care l-a hărțuit pe Messi în mediul online


Nu mai este un secret faptul că Suzy Cortez a fost desemnată cea mai mare fană a celebrului argentinian Lionel Messi, însă nu s-a dovedit a fi doar activă în susținerea fotbalistului, ci și obsedată de-a dreptul!


Suzy Cortez, un model brazilian foarte cunoscut care activează pe OnlyFans, l-a hărțuit pe Lionel Messi pe rețelele de socializare în urmă cu mai mult timp, drept pentru care acesta a și blocat-o. În 2018, Miss BumBum, după cum este poreclită, a inițiat în mediul online o campanie numită „Messi, deblochează-mă!”

„Este o zi fericită pentru un suporter fanatic al Barcelonei cum sunt eu. Mulțumesc Leo Messi pentru că m-ai deblocat pe Instagram! Le sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au ajutat în campania #DeblocheazăMăMessi”, a notat Miss BumBum pe Twitter la vremea respectivă.

Suzy Cortez a continuat să iasă în evidență prin intermediul postărilor cu și despre Messi, așa că în urmă cu doar câteva săptămâni a publicat pe Instagram o fotografie incendiară.

Cu nu mai puțin de 500.000 de urmăritori, brazilianca s-a pozat în lenjerie intimă și în tricou, iar pe fundal apărea un ecran cu Messi, dar și baloane aurii cu numele fotbalistului argentinian.

related posts

Modifică setările cookies