Cine și-l amintește pe Frankfurt din Vacanța Mare? Cum arată actorul în prezent


În urmă cu mai bine de 20 de ani, publicul din România era cucerit de grupul Vacanța Mare, din care făceau parte la acea vreme, printre alții, Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu și Florin Petrescu.


Printre actorii care s-au mai remarcat atunci se număra și Iulian Ilinca, mai exact Frankfurt din Vacanța Mare, așa cum a rămas el cunoscut în showbiz. Acum, el este schimbat complet și parcă nu mai amintește deloc de personajul căruia îi dădea viață în show-ul de la PRO TV.

Iulian Ilinca poate fi văzut, din 22 aprilie 2022, în cinematografele din țară, pentru că face parte din distribuția filmului „Secretul lui Zorillo”, prima parodie românească din toate timpurile despre daci și romani.

Acțiunea filmul de lung metraj are loc în anul 107, în Dacia Felix, încorporată deja de către Imperiul Roman. Trei daci, Zorillo (Alin Panc), Zdrelos (Văru Săndel) și Bezmetis (Iulian Ilinca), au o misiune sacră de la însuși Zamolxis și anume să găsească pârșul argintiu din valea Pizmei. Însă lucrurile se complică odată ce se află că Împăratul Traian va vizita Dacia Felix.

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies