Cine și-o mai amintește pe Kitty Cepraga? Cum arată în prezent actrița


Plecată timp de aproximativ 15 ani din România, Kristina Cepraga, cunoscută de publicul larg drept Kitty Cepraga, s-a întors în țara nostră în urmă cu mai bine de un an, după ce s-a despărțit de James Goodwin, alături de care locuia în Italia și care este tatăl fetei pe care o are vedeta, Aurora May.


Cunoscută inițial în România ca VJ și MC, Kitty Cepraga a jucat în trecut și în filme precum „Milionari de Weekend“ şi „The Secret of Botticelli“, iar în acest an poate fi văzută în „Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii”, unde apare alături de Cosmin Seleși, Alin Panc și Vărul Săndel (Alexandru Pop).

„Predau actorie în limba italiană, deci fix nișă pentru mine. Cred că sunt foarte mișto și copiii mă adoră. Sunt foarte copilăroasă și limbajul cu ei este mai firesc decât cel cu oamenii mari. O am și pe Aurora May ca elevă. Să fiu profesoară mi se pare ceva ce, fără să-mi dau seama, îmi doream mult de tot. Nu știam că pot fi un pedagog bun, pentru că sunt o persoană agitată și mă plictisesc foarte repede. M-am gândit că o să fiu dificilă și ca mamă, și ca profesoară, dar iată că m-am înșelat. Fac actorie cu copiii, public speaking, îi pregătesc pentru castinguri”, spunea Kristina Cepraga după ce s-a întors în România.

Ajunsă la 42 de ani, actrița le-a dezvăluit recent jurnaliștilor de la Click că nu știe dacă s-a întors definitiv în România, deoarece poate pleca și în alte colțuri ale lumi, dacă se ivesc proiecte cinematografice.

„Nu pot să spun că ne-am mutat definitiv în România. Cuvântul definitiv pentru mine e doar moartea. Definitiv nu pot să spun, pentru că meseria mea e de așa natură încât te duci unde e locul de filmare. Dacă acum primești un proiect în Bollywood, te duci în Bollywood. Sau dacă un agent găsește în Italia, te duci în Italia. E adevărat că atunci când ești părinte, prioritară e școala copilului, drept pentru care am înscris-o la școala italiană din București. A învățat și românește, știe destule cuvinte. Limba ei primară e italiana, engleza și acum a învățat și românește bine”, a spus Kitty Cepraga despre locuitul în România și despre fiica ei.

related posts

Modifică setările cookies