Cine sunt Adriana și Alexandra, surorile șoferițe de TIR din România cu milioane de fani pe TikTok


Adriana Oltean și Alexandra Campan au reușit într-o meserie a bărbaților. Cele două surori din Bistrița sunt șoferițe de TIR și fac senzație pe TikTok cu postările lor, inspirate de viața de zi cu zi.


Când erau mici, nu visau să conducă vehicule de 40 de tone. La fel cum pofta vine mâncând, pasiunea pentru condus a venit treptat. Adriana Oltean (30 de ani) a dezvăluit că cel care i-a insuflat plăcerea de a conduce a fost tatăl ei.

Pasiunea pentru condus mi-a insuflat-o tatăl meu, pentru că el era mecanic auto și mereu mă lua cu el la muncă și mă ținea la el în brațe când conducea. Îmi plăcea să conduc și, totodată, știind că se câștigă bine ca șofer pe TIR, am decis că această meserie este perfectă pentru mine”, spunea Adriana pentru a7tv.ro.

Deși seamănă leit, Adriana și Alexandra (29 de ani) nu sunt gemene. Între ele e o diferență de un an, însă au dus mereu greul împreună.

@ale.campan15 ❤️❤️ @Adryana Oltean ♬ sunet original - _B_A_N_D_I_T_U_L_

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Cu primii bani câștigați din meseria lor, cele două surori le-au cumpărat părinților o casă nouă. A fost prima mare realizare importantă din viața lor, care le-a adus o mare satisfacție. Cele două mai au două surori mai mici, care activează în alt domeniu.

Surorile șoferițe de TIR, vedete pe TikTok

Meseria lor este interesantă pentru internauți, care le urmăresc întreaga viață pe rețelele sociale. Cu o comunitate de aproape 3 milioane de urmăritori pe TikTok, Adriana Oltean este cea mai populară șoferiță de TIR cu buletin de România.

Tânăra din Bistrița conduce propriul camion de marfă în Spania, pe care a reușit să-l cumpere împreună cu soțul ei. Acum au propria firmă de transport, pe care vor să o extindă.

Ne-am înființat firma aici în Spania și ne-am cumpărat propriul camion nou, din reprezentanță. Cu acest camion mergem noi doi în curse. Ne-am gândit să mai comandăm unul, pentru că vrem ca firma noastră să se extindă”, a spus Adriana într-un interviu pentru PROTV.RO.

Alexandra Campan a călcat pe urmele surorii mai mari și conduce, de peste 5 ani, un TIR de 40 de tone. Și ea conduce tot în Spania. Fanii ei, peste 1,4 milioane, o urmăresc în fiecare zi pe TikTok.

Adriana Oltean: „Această meserie nu este pentru toată lumea”

Adriana Oltean este îndrăgostită de meseria ei, deși recunoaște că e grea și periculoasă.

Această meserie este foarte riscantă deoarece totul este imprevizibil, atât în trafic, cât și în parcări. În timpul condusului se pot întâmpla multe accidente, din cauza neatenției, din cauza condițiilor meteo, îți poate exploda un cauciuc, etc. 

Nu pot să zic doar că această meserie nu este pentru toată lumea… trebuie să îți și placă și să fii conștient de riscurile la care te supui”, ne-a dezvăluit Adriana Oltean. 

Tânăra din Bistrița spune că speră ca postările ei de pe rețelele sociale să inspire și alte femei să îmbrățișeze această meserie, care e frumoasă și bănoasă.

Fotografii: @ale.campan15/@adryana.oltean

Vezi și VIDEO:

  • Cine sunt Adriana și Alexandra, surorile șoferițe de TIR din România cu milioane de fani pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies