Cine sunt cele trei foste iubite ale prințului Harry, pe care Meghan le-a întâlnit la British Fashion Awards


Trei, Doamne, și toate trei s-au găsit să meargă la un eveniment la care a fost prezentă și ducesa de Sussex, Meghan Markle.


Europa i-a admirat rochia ducesei de Sussex, venită pe nepusă masă la British Fashion Awards, luni seară. Însă, acolo s-au petrecut lucruri mult mai interesante decât o defilare de ținute de gală. Meghan Markle a dat nas în as cu trei dintre fostele iubite ale soțului ei, prințul Harry. Dar nu intrați în panică, nu a ieșit cu scandal!

Cressida Bonas (29 de ani) este manechin și actriță din Marea Britanie și a fost una dintre cuceririle prințului Harry. Tânăra i-a fost prezentată lui Harry în mai 2012 de prințesa Eugenie și o vreme s-a zvonit că se vor căsători. Din nefericire pentru Cressida, nu a reușit să ajungă în Familia Regală. Ea și Harry au anunțat în aprilie 2014 că se despart amiabil. Cressida l-a văzut pe Harry mergând la altar, însă cu altă femeie. Ea a fost invitată, și a acceptat, să participe la nunta regală din luna mai a acestui an.

Cressida Bonas nu a rupt gura târgului cu ținuta ei la British Fashion Awards, ci a venit îmbrăcată ca la o întâlnire cu prietenele. Ținuta ei, formată din bluză transparentă de culoare neagră, fustă mini cu motive florale și sandale cu barete nu pare prea potrivită pentru un eveniment de gală. Dar cine suntem noi să comentăm?

Ellie Goulding (31 de ani) e o cântăreață din Marea Britanie care a fost urmărită de paparazzi după ce în 2016 a apărut în spațiul public o fotografie cu ea și Harry sărutându-se sub pătură la un concurs de polo. Ellie și Harry au negat că sunt împreună, deși au petrecut mult timp unul în compania celuilalt după ce s-au cunoscut la Jocurile Invictus. În 2011, Ellie a fost invitată de ducii de Cambridge, Kate și William, să cânte la nunta lor. În prezent, Ellie este logodită cu Caspar Jopling, dealer și broker de artă.

La British Fashion Awards, solista a purtat o rochie albă elegantă, cu despicătură în partea din față, accesorizată cu o pereche de sandale de culoare roșie.

Jenna Coleman (32 de ani) este o actriță britanică, cunoscută pentru rolul Reginei Victoria din serialul Victoria. Ea a petrecut mult timp în compania lui Harry înainte ca acesta să se căsătorească. Cei doi au fost văzuți în impostaze tandre, cu precădere la clubul de polo pe care prințul îl frecventează. Întrebată dacă are o relație cu Harry, Jenna a negat mereu, explicând că sunt doar prieteni.

La eveniment, Jenna a purtat o rochie lungă, albă, care îi acoperea tot corpul. 

British Fashion Awards, care în 2016 a fost redenumit The Fashion Awards, este un eveniment care premiază anual femeile și bărbații care au performat în industria modei. Evenimentul din acest an a avut loc la Royal Albert Hall din Londra, o sală de concerte situată în partea de nord a districtului South Kensington.

FULLSCREEN
Cine sunt cele trei foste iubite ale prințului Harry, pe care Meghan le-a întâlnit la British Fashion Awards
  • /

related posts

Modifică setările cookies