Ciprian Marica, amantul perfect sau un mare cuceritor? Dezvăluirile unei foste iubite


Scandalul sexual în care a fost implicat Ciprian Marica la finalul lunii aprilie, atunci când în mediul online a fost distribuit un filmuleț în care el apare alături de amantă, a readus în atenția publicului informații uitate care au legătură cu fostul fotbalist.

Tag-uri: #Ciprian Marica

În urmă cu aproximativ opt ani, Ilinca Vandici, vedetă ce îi fusese iubită lui Ciprian Marica dezvăluia în Libertatea că relația cu sportivul nu a decurs chiar așa cum se aștepta și că până la urmă, din cauza infidelităților acestuia, cuplul s-a destrămat.

La acea vreme, Ilinca Vandici dezvăluia că fostul fotbalist a înșelat-o nu doar o dată, iar două dintre femeile care i-ar fi căzut în plasă lui Ciprian Marica au fost Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu.

„N-a murit nimeni din dragoste, n-am murit nici eu. Cine-i Marica, până la urmă?! E un bărbat interesant şi atât. Ca el mai sunt o groază. Du-te şi întreab-o pe iubita lui cât de fericită e în acest moment! Eu zic că nu e. Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: «De ce ai făcut asta?». M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată. E penibil pentru mine să scormonesc care pe care. Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate, la două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă. Ea zice că nu, el zice că nu, eu zic că da. Măcar dacă se ducea să nu-l ştie nici vântul, nici pământul! Dar vrei să-ţi spun ceva? Nu eu m-am umilit. Când am aflat cu cine şi de ce, nici măcar n-am putut să mă simt prost”, spunea în anul 2012 Ilinca Vandici despre faptul că s-a despărțit de Ciprian Marica după ce acesta a înșelat-o cu Adelina Pestrițu și Bianca Drăgușanu.

Vezi și: El este oficial noul iubit al Andrei Gogan - Trending Review cu Daragiu - Episodul 27

related posts

Modifică setările cookies