Claudia Pătrașcanu, despre întâlnirea cu Gabi Bădălău pe care inițial a refuzat-o categoric: "Am fost împreună"


Deși ințial ea nu era de acord ca Gabi Bădălău să vina la ziua copilului lor, de teamă noului coronavirus, Claudia Pătrascanu a revenit la gânduri mai bune și cei doi s-au întâlnit la munte, de dragul lui Nicholas.  


Claudia Pătrășcanu a declarat pentru Antena Stars:

 ”Am fost împreună la ziua lui Nicholas doar pentru copiii noștri. Îi doresc lui Gabi să fie fericit cu cine își dorește. Fiecare avem viața noastră și trebuie să ne respectăm. El a fost cel care nu și-a respectat căsnicia. Am făcut o greșeală că l-am iertat în timpul căsniciei noastre. Eu nu sunt o femeie care sa stea prin cafenele, cluburi. Eu sunt o familistă. Eu pe Gabi l-am iertat demult ca om. Nu se mai pune problema de împăcare, îmi doresc să fim prieteni pentru copiii noștri. Dar după cum se vede, încă ne războim prin instanțe”.

Gabi Bădălău a mers la ziua fiului său, Nicholas, însoțit de șoferul său și nu de actuala iubită. Claudia a declarat însă că pe ea nu o deranja dacă vedea și Bianca Drăgușanu, dar cel mai probabil ar fi fost greu pentru copii:
 
 “Gabi a venit cu șoferul la munte. Putea sa vină și cu Bianca. La un moment dat va trebui să acceptăm persoanele din viața noastră. Nu cred ca ar fi venit, totuși, Gabi cu Bianca la munte, i-ar fi deranjat pe copii.”

Acum aproape o săptămână, Claudia declara pentru realitatea.net:

 

” Soțul meu nu poate să vină să vadă copiii pentru că, dacă menajera este carantinată, înseamnă că toți din această familie trebuie să fie carantinați. Înseamnă că au Covid. Chiar vorbeam cu Gabi că duminică avem ziua copilului cel mic, face patru ani. Vreau să-i fac o mică petrecere. L-am invitat și pe tatăl lui. Doar că, în situația aceasta, refuz prezența lui pentru că îmi este teamă. Doamnele avocat au făcut o cerere, le-au transmis-o și doamnei judecător și sper ca Gabi să înțeleagă situația, să nu apară iar pe la televizor și să spună că nu i-am dat copiii, cum face și cum obișnuiește, pentru că nu este cazul. Doar că nu vreau să iau Covid nici eu nici copiii, plus că trebuie să muncesc.”

PROFU' VINE LA PRO TV CU SEZONUL 2, PE 11 FEBRUARIE-AIDA ECONOMU VORBEȘTE PENTRU PRO TV PLUS DESPRE CUM VA EVOLUA RELAȚIA DINTRE PROFU' ȘI PROFA

FOTO: INSTAGRAM CLAUDIA PĂTRĂSCANU

related posts

Modifică setările cookies