Claudia Pătrășcanu divorț. Prin ce transformări a trecut de-a lungul anilor fosta solistă a trupei Sexxy


Claudia Pătrășcanu a decis să-i spună adio soțului ei, Gabriel Bădălău, fiul liderului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău. Cei doi păreau fericiți împreună și plănuiau să facă încă un copil.


Claudia Pătrășcanu a renunțat la muzică de dragul vieții de familie, pe care o credea indestructibilă. A fost una dintre cele mai mari schimbări pe care le-a făcut artista, acel gen de sacrificiu pe care oamenii ajung să-l facă în viață pentru un scop mai mare.

Artista și-a încercat norocul în muzică în 1999, când a fondat trupa Exotic împreună cu Andreea Bănică și Julia Chelaru. Julia a divorțat și ea, în aprilie 2018, după 6 ani de mariaj cu Bogdan Jianu.

Trupa Exotic n-a rezistat mult, iar Claudia a încercat să cunoască succesul și cu trupa Sexxy, pe care a fondat-o împreună cu Julia Chelaru. Cele două s-au separat în 2006 și au început cariere solo. Claudia a activat sub numele de Claudia Sexxy sau Claudette.

Trupa Exotic în anul 2000

Vezi mai multe poze cu Claudia Pătrășcanu în GALERIA FOTO de la final!

Privită în ansamblu, cariera muzicală a Claudiei Pătrășcanu nu a fost atât de impresionantă precum a fostei colege Andreea Bănică. Tocmai de aceea, artista s-a agățat de siguranța oferită de mariajul cu un bărbat influent.

Citește și: What’s Up divorțează după 9 ani de relație. Ce mesaj are pentru fosta soție

„Gabi a venit în viața mea chiar într-un moment foarte potrivit. S-a întâmplat să vină și Gabriel (fiul lor n. n.) mai repede decât... nici nu ne așteptam. Pur și simplu, a fost de la Dumnezeu și eu cred foarte mult în destin”, spunea Claudia Pătrășcanu într-un interviu pentru Măruță.

Vezi video complet mai jos!

Claudia Pătrășcanu: „Nu vreau să fiu sigură niciodată”

Artista dezvăluia că viața ei s-a schimbat radical după căsătorie, mai ales după venirea pe lume a celor doi copii ai ei. De la artista rebelă din anii 90, Claudia Pătrășcanu s-a transformat într-o soție fidelă și o mamă dedicată.

Cei doi s-au cununat civil în 2015, de Ziua Îndrăgostiților. În aceeași zi au făcut cununia la biserică și botezul primului lor băiat, Gabriel. În luna mai a anului 2016, cei doi au făcut și petrecere de nuntă.

Trupa Sexxy în anul 2004. FOTO: Agerpres

Principalele schimbări din viața Claudiei Pătrășcanu

Mai 2006: Claudia Pătrășcanu a anunțat separarea de Julia Chelaru și concedierea impresarului lor, Bogdan Jianu, logodnicul Juliei. Claudia a continuat să cânte sub titulatura Sexxy, după ce înregistrase la OSIM numele în feruarie 2006. 

25 noiembrie 2014: Clauda Pătrășcanu a născut primul ei copil, botezat Gabriel.

14 februarie 2015 s-a logodit cu Gabriel Bădălău. În aceeași zi și-au botezat și primul băiat.

În 2015 și-a deschis un magazin de haine în Bolintin Vale, județul Giurgiu, unde vinde haine de import.

24 ianuarie 2017: Claudia a născut al doilea copil pe care îl are cu Gabriel Bădălău, botezat Nicolas Mihail.

Claudia Pătrășcanu, căsnicie de coșmar

Deși se declara fericită până peste cap și o femeie împlinită, Claudia Pătrășcanu a dat de înțeles în ultima vreme că mariajul ei e un coșmar. Fosta artistă a dat semne că povestea ei de iubire e doar o poleială în luna mai a acestui an. Atunci a postat un mesaj tulburător pe rețelele sociale, pe care ulterior l-a șters.

„Am avut o noapte plină de gânduri. M-am gândit serios să încep a scrie despre ceea ce unele femei trăiesc, despre ceea ce unii bărbaţi demonstrează, câte astfel de situaţii există şi de ce ajung multe femei în situaţia de umilinţă, jigniri, bătăi, să renunţe la job, să accepte lucruri pe care nu şi le doresc, să fie despărţite de părinţi şi de cei ca o iubesc cu adevărat, să-i accepte partenerului amantele şi pentru care ei ajung să-şi creeze disconfort în familie. 

Cum trăiesc şi se complac şi nu iau atitudine atunci când vine vorba de abuzul emoţional din partea partenerului de viaţă! Aşadar, ce e de făcut dacă avem de-a face cu un astfel de soţ, iubit? Consider că abuzul emoţional este la fel de grav ca si abuzul fizic şi dacă nu se face ceva acest lucru va continua la nesfârşit. 

Cum începe abuzul fizic...Începe să te mintă, să te abuzeze fizic, emoţional, poate chiar sexual, să te înşele, să te îndepărteze de părinţi, să-ţi dea bani şi să depinzi de el, să-ţi vorbească vulgar, să te jignească lângă priteni, copii, părinţi, să te atingă mai mult decât îi operniţi, să te şantajeze, să ajungi să accepţi ceea ce lui îi place şi ţie îţi displace, să ajungi să fii exact ce vrea el (preşul lui) doar de dragul anilor petrecuţi, de dragul familiei, a copiilor”, scria Claudia.

Ultimul mesaj zguduitor a fost și cel care a dat pe față tot chinul ei alături de un soț pe care îl acuză de „abuz emotional, infidelități, jigniri, minciuni”.

Vezi mesajul AICI!

FULLSCREEN
Claudia Pătrășcanu divorț. Prin ce transformări a trecut de-a lungul anilor fosta solistă a trupei Sexxy
  • /

related posts

Modifică setările cookies