Claudia Pătrașcanu: "Domnul Bădălău mi-a adus copiii acasă plângând"


Claudia Pătrășcanu a devenit soția lui Gabi Bădălău pe 14 februarie 2015, la un an de când au început relația. A anunțat că divorțează în 2019 și de atunci neînțelegerile se țin lanț. 


Pe 13 mai, cei doi au avut o nouă înfățișare la tribunal, unde lucrurile au escaladat, desi în preajma Paștelui se anunța un oarecare armistițiu. 
 
În cadrul unei emisiuni mondene, Claudia a povestit:
 
"Tatăl a venit să ia copiii la Bolintin, fiind weekend-ul meu și al tatălui, dar eu am fost de acord. Cei mici nu au vrut să meargă. Nu au mai ajuns la Bolintin, tatăl mi i-a adus acasă plângând și acolo a fost și un incident cu șoferul domnului Bădălău. Nu vreau să vorbesc despre asta, este deja o plângere penală. N-am cum să mă pun în locul lui, el se pune în locul meu? Nu domnul Bădălău le va oferi copiilor, ci instanța. Despre ce vorbim? Instanța va oferi copiilor noștri exact ce consideră dumnealor. Îmi doresc doar să fie liniște pentru copii, dar și pentru mine”
 
 
De cealaltă parte, Bădălău a fost mult mai împăciuitor într-un interviu:
 
“Nu o să fac nimic mai departe, un curs al anchetei pe care îl respectăm și atât. Ce scandal? A fost un scandal? Da, am încercat să rezolv niște lucruri cu Claudia.  Cred că mai avem foarte puțin și vom termina. Bineînțeles, nu mai puneți întrebarea asta. E normal ca cei mici să rămână la mamă. Nu sunt supărată, m-ați binedispus. Nu pot să răspund la întrebarea aceasta, e deplasată. Dar nu e normal să rămână copiii la mamă? Bineînțeles că au nevoie și de tată. Am depus mai multe, nici eu nu știu câte. Suntem într-o instanță, oamenii legii vor decide”.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Lapte de pasăre-REȚETA PE PRO TV PLUS:

FOTO: CLAUDIA PĂTRAȘCANU INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies