Claudia Pătrășcanu, după ce s-a mutat din casa lui Gabi Bădălău: " Arăt de 24 sau de 28?"


Acum o lună, Claudia Pătrascanu anunța că se desparte de Gabi Bădălău și, la scurt timp, a decis să se și mute din casa pe care au împărțit-o împreună.
 


Deși trece prin momente dificile, pare că e liniștită cu decizia luată și Claudia arată din ce în ce mai bine. Mai mult, ea însăși e conștientă de asta și scrie, mai în glumă, mai în serios, alături de o fotografie postată pe Instagram: “Arăt de 24 sau de 28 (de ani n.r.)?”
 
Comentariile pe care le primește la poză sunt mai toate laudative și îi spun Claudiei că e “frumoasă”, “superbă” și că “vârsta e doar o cifră.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@lauraelenahairartist Arat de 24 sau 28????????????? Te pup,Laura!

O postare distribuită de Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu) pe

 
Claudia Pătrascanu are 40 de ani și s-a căsătorit cu Gabi Bădălău în februarie 2015, când artista era deja însărcinată. După patru ani de căsnicie a anunțat public divorțul, cu o postare pe rețelele de socializare care arăta ca vedetei nu i-a fost niciodată bine în căsnicie:
 
“După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută!Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea(copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu) pe

Claudia Pătrășcanu și-a început cariera muzicală în anul 1998 alături de trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru. În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy alături de Cristina Rus, Claudia Pătrașcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy. La destrămarea acesteia din urmă, Claudia a ales o carieră solo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu) pe

Înainte de a recunoaște public că lucrurile nu merg bine, Claudia se străduia să păstreze aparențele:

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAMrelated posts