Claudia Pătrășcanu, în costum de baie! Imagini rare cu fosta soție a lui Gabi Bădălău


Claudia Pătrășcanu se bucură de o vacanță de vis, în Turcia, alături de copiii ei. Fosta soție a lui Gabi Bădălău a postat mai multe imagini din sejur, spre încântarea internauților. 


Claudia radiază de fericire atunci când este în preajma băieților ei. Cei trei s-au distrat de minune la un resort de lux din Antalya. S-au bălăcit cât e ziua de lungă, au luat micul-dejun în piscină, au mers la parcul de distracții, dar și la shopping. 

"Sunt într-un loc de vis”, a scris Claudia în dreptul unei fotografii în care poartă o ținută înflorată.

“Fii fericită! Timpul rezolvă totul!”, “E de ajuns să te văd și uit de orice stres, pentru că arăți ca o zi frumoasă!”, “O femeie minunată!”, “Ești o zeiță într-un loc de vis!”, “O mămică sexy!”, "Ești divină, Claudia!", "Un vis de femeie! Superbă interior și exterior", "Wow, ce soție ai fi!", "Frumoasă și finuță ca de obicei!", sunt doar câteva dintre complimentele primite de Claudia de la urmăritorii ei. 

Și vedeta chiar e o mămică sexy! Deși postează foarte rar imagini în costum de baie sau ținute decoltate, de data aceasta Claudia a făcut o excepție și a postat câteva imagini de la piscină pe InstaStories. 

Fosta componentă a trupei Exotic a ales un costum de baie minuscul, care i-a pus în evidentă fizicul de invidiat. (Mai multe poze în Galeria Foto de mai jos)

Fotografii: Instagram

  • Claudia Pătrășcanu, în costum de baie! Imagini rare cu fosta soție a lui Gabi Bădălău

related posts

Modifică setările cookies