Claudia Pătrășcanu, mesaj pentru Gabi Bădălău în noua piesa: "Tată de duminică"


La patru luni de când Claudia Pătrăşcanu a părăsit vila din Bolintin-Vale, unde locuia cu Gabi Bădălău şi cei doi copii ai lor, artista lansează o piesă cu un mesaj clar pentru fostul soț.


Piesa se cheama “Tată de duminică”, iar versurile sunt foarte sugestive:
 
"Iertarea mea nu e de vânzare! Cu banii tăi nu speli păcatele murdare", îi cântă Claudia Pătrăşcanu lui Gabi Bădălău. 
 
La Măruță, Claudia a recunoscut că melodia i-a venit în minte și în suflet după despărțire.
 
 
Claudia Pătrăscanu s-a despărțit de Gai Bădălău cu un mesaj categoric pe Facebook:
 
„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută!Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea(copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”

 

 

 

 

În replica, Gabi Bădălău a pus o fotografie pe Instagram unde, chiar dacă nu apare nicio referire directă la Claudia, e următorul mesaj:
 
„Cel mai josnic este acel om care în momentuil în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău, uită tot ce ai făcut pentru el și te descrie altora într-un mod lipsit de bun simț.” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pregătită pentru cununia civilă a cumnatei!????????❤️

O postare distribuită de Claudia Patrascanu (@pclauddia) pe

 

Pe PRO TV PLUS, La Măruță, Claudia Pătrascanu vorbește despre noua piesă:

 

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies