Claudia Pătrășcanu, o viață nouă după despărțirea de soț: "Am tot ce își poate dori un om pe acest Pământ!"


Claudia a împlinit 39 de ani în acest weekend și, deși  a trecut prin momente complicate, se declară un om împlinit. 


Aniversarea nu a făcut-o însă să se simtă singură, pentru că i-a avut alături pe cei doi băieți ai săi. "Am tot ce își poate dori un om pe acest Pământ", a scris Claudia pe Instagram, alături de un video în care cei doi copii o ajută să sufle în lumânări. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Am tot ce își poate dori un om pe acest Pământ!????????❤️????

O postare distribuită de Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu) pe

Vedeta și-a serbat ziua la Constanța, acolo unde s-a mutat cu cei doi băieți după divorț, pentru a fi ajutată de mama sa. În plus, se ocupă de muzică și își pune tot mai multe fotografii pe Instagram care arată această procupare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Myband!????????

O postare distribuită de Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu) pe

Și, la două luni de la despărțire, se luptă în instanță cu Gabi Bădălău pentru avere și custodia celor doi copii. Artista și-a anunțat separarea de soț printr-un mesaj pe conturile ei de socializare, mesaj care i-a surprins pe mulți:

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea(copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”

FOTO: INSTAGRAMrelated posts