Claudia Pătrașcanu, război cu fostul soț: „Îmi trimite mesaje de amenințare și intimidare”


În vara anului trecut, în presă au apărut informații potrivit cărora Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău urmează să divorțeze, lucru confirmat rapid de artistă.


Deși au trecut mai bine de șase luni de când au anunțat că se despart, divorțul dintre Claudia Pătrașcanu și partenerul ei este departe de a se încheia. Mai mult decât atât, cântăreața a dezvăluit zilele trecute că trăiește în teroare și că este amenințată de fostul soț.

Claudia Pătrașcanu a postat pe Instagram o imagine în care anuță că nu și-a dorit niciodată război, iar în descriere le-a mulțumit internauților pentru gândurile bune.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu) on

„Nimic nu e nou pentru mine, știu perfect în ce familie am trăit… dar asta e, m-am trezit și nu mai tac pentru nimic în lume. Orice influență ar avea, am încredere că instanța va deshide ochii la ceea ce va judeca, căci voi face cunoscute toate probele mele atât scriptic, la dosar cât și mediatic! O țară întreagă va fi martor căci nu-mi pot lăsa copiii să fie crescuți de menajere. Mulțumesc pentru gândurile bune”, a scris Claudia Pătrașcanu pe Instagram.

La o zi distanță, artista a revenit cu o nouă postare, deoarece au existat și fani care au spus că nu este ok să-și expună pe rețelele de socializare problemele personale.

„Pentru toți cititorii mei care sunt deranjați că-mi expun problemele de familie pe rețelele de socializare și media... rog iertare, nu mi-aș fi dorit s-o fac, dar voi dezvălui tot timpul TOT pentru protecția mea și a copiilor mei, de influența și amenințările tatălui lor . Pentru soțul meu și familia lui, cale amiabilă ar însemna să tac și să renunț eu la copiii mei... NICIODATĂ, precizez că bunicii nu i-au căutat niciodată pe copii în cele 10 luni de zile, n-au fost niciun fel de sprijin pentru noi... ba din contră, au ajuns câteva probe la mine în care bunica, mama soțului meu îi scria “să nu vină cu nimic la copii, doar c-o jucărie de la benzinărie“. În continuare vă spun că nu am așteptări de la nimeni, mi-am achiziționat singură o mașină, m-am mutat singură înapoi în București, am făcut singură demersurile ca și copiii să urmeze o grădiniță, mă ocup singură de activitățile pentru vârsta lor! Amiabil, tatăl lor și-ar dori să nu participe la nicio cheltuială pentru copiii lui... ca urmare, să renunțe la statutul de tatăl lor, sunt pregătită oricând să nu-i mai cheme “BĂDĂLĂU”, vor avea și mamă și tată în CLAUDIA PĂTRAȘCANU și atunci nu vor mai avea nevoie de nicio pensie alimentară”, a scris artista.

foto: Instagram Claudia Pătrașcanu

Vezi și: Claudia Pătrășcanu dă cărțile pe față după despărțire

related posts

Modifică setările cookies