Claudia Pătrășcanu: "Refuz prezența lui Gabi Bădălău la petrecerea copilului nostru pentru că îmi este teamă"  


Conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău e tot mai mare, pe măsură ce apar acuzații de ambele părți și se spun cuvinte grele.


Pe 21 ianuarie, cei doi s-au prezentat în fața magistraților, cu o nouă înfățișare în procesul de divorț. Au fost audiați doar martorii Claudiei, mai precis Andrea Bănică - prietena acesteia, în timp ce martorul cheie din partea lui Gabi Bădălău, menajera acestuia, nu s-a prezentat la process pentru că se află în carantină.

 
În aceste condiții, Claudia Pătrășcanu și-a schimbat unele planuri care îl includeau pe Gabi Bădălău, dar care, din păcate, îl privesc și pe fiul lor. Nicholas va împini 4 ani iar mama lui îi va organiza o petrecere. Pentru Realitatea. net , Claudia a declarat:
 
”El are tot timpul probleme la proces. Ba nu vine că e plecat cu amantele, cu Crudu sau cu Drăgusanu, ba nu vine menajera. Acum, martora este la domiciliu, carantinată. Soțul meu nu poate să vină să vadă copiii pentru că, dacă menajera este carantinată, înseamnă că toți din această familie trebuie să fie carantinați. Înseamnă că au Covid. Chiar vorbeam cu Gabi că duminică avem ziua copilului cel mic, face patru ani. Vreau să-i fac o mică petrecere. L-am invitat și pe tatăl lui. Doar că, în situația aceasta, refuz prezența lui pentru că îmi este teamă. Doamnele avocat au făcut o cerere, le-au transmis-o și doamnei judecător și sper ca Gabi să înțeleagă situația, să nu apară iar pe la televizor și să spună că nu i-am dat copiii, cum face și cum obișnuiește, pentru că nu este cazul. Doar că nu vreau să iau Covid nici eu nici copiii, plus că trebuie să muncesc.”
 
Se pare însă că Gabi Bădălău este decis să își vadă copilul – sau cel puțin așa ar fi declarat la tribunal. 

SEZONUL 2 DIN PROFU' VINE LA PRO TV PE 11 FEBRUARIE 2021:


FOTO: CLAUDIA PĂTRASCANU INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies