Claudia Pătrașcanu: "Tatăl copiilor mei vrea să ia copiii de lângă mine și să mă bage la pușcărie"


Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost căsătoriți trei ani și au doi băieți împreună. 


În plin proces de divorț, cei doi își aduc acuze grave și se ceartă inclusiv pentru custodia copiilor. Citată de spynews, Claudia Pătrășcanu afirmă:
 
„Sunt dezamăgită de tatăl copiilor mei. Un om care a venit în fața publicului și a spus că își dorește ca pe acești copii să nu îi ia de lângă mamă niciodată … Eu vă anunț că își dorește să ia copiii de lângă mine și apoi să mă bage la pușcărie. Mi-a făcut plângere penală, mă acuză pe nedrept și vor să mă bage la închisoare ca acești copii să rămână fără mamă."
 

"Gabi și această familie au călcat și calcă pe cadavre și nu se gândesc la acești doi copii, la aceste două suflete care sunt efectiv lipite de mine și de sufletul meu. (...) Mă acuză pe nedrept că am pus nu știu ce camere în casa familiei dumnealui, mă acuză pe nedrept și aș vrea să vină în momentul în care vom ajunge într-o altă instanță să vină cu aceste probe. (…) Nimeni nu a înțeles câtă suferință am eu ca și mamă și câtă suferință au copiii mei și sa mă iertați, nu vă dau satisfacție.Nicio instanță din lumea asta nu îi va da lui copiii. Îmi cresc copiii cu credință și cu Dumnezeu. (…) Se laudă că plătește școlile. Nu îmi pasă nici de pensie alimentară, nu îmi pasă de nimic."
 
Pe 3 noiembrie, cei doi au fost în sala de judecată pentru a discuta chiar acest subiect legat de  custodia copiilor.

FOTO: CLAUDIA PĂTRĂSCANU INSTAGRAM

Vezi și: Averea ascunsă a familiei Addams:

related posts

Modifică setările cookies