Claudia Pavel, "back to school". Cum și-a pregătit băiatul pentru școală:  "Nu mai plec de lângă el"


Pentru Claudia Pavel și băiatul ei începe o nouă etapă din această toamnă. Noah începe clasa pregătitoare și va merge la școală


Cream are mari emoții! Baiețelul ei, Noah, începe școala în septembrie. A terminat grădiniță și acum se pregătește pentru un alt capitol din viața lui. Artistei nu îi vine să creadă cât de repede a trecut timpul și că are deja băiat de școală! 

Citește și: Ce a făcut Claudia Pavel imediat ce a ieșit din FERMA: "A fost o perioadă grea, agitată"

“Noah cred că este încântat! Ieri am fost și i-am cumpărat rechizitele, l-am pregătit de școală. Eu eram mai încântată decât el la cumpărături. I-am luat caiete, acuarele, ghiozdan, stilou, penar. Și până pe 9 septembrie când începe școala, vreau să-l duc la Paris, la Disneyland. Sigur o să-i mai cumpăr și de acolo. A trecut timpul și sunt foarte emoționată, intrăm într-o altă etapă. Am ales să-l înscriu la o școală privată, de lângă noi”, ne-a povestit Claudia Pavel. 

 

De altfel, Noah este și motivul pentru care artista a refuzat ofertele de reality show-uri. “Deocamdată am decalat ofertele pentru TV-uri și reality show-uri. Începe copilul școala și nu vreau să mai plec, cel puțin o perioadă, de lângă el!”, a mai completat vedeta.

Vezi și: Claudia Pavel și-a schimbat stilul de viață

  • Claudia Pavel, back to school . Cum și-a pregătit băiatul pentru școală:  Nu mai plec de lângă el

related posts

Modifică setările cookies