Claudia Pavel: “Nu îmi doresc un soț, situația mea este una ideală”


Claudia Pavel își crește singură fiul în vârstă de 6 ani și nu plânge după un soț. Invitată la “Vorbește lumea”, vedeta a vorbit despre situația ei sentimentală și s-a declarat o femeie împlinită din toate punctele de vedere.


Claudia a atras atenția fanilor ei și prin bronzul ei nefiresc de intens. Vedeta a surprins cu culoarea pielii extrem de închisă.

 

Cântăreața a împlinit de curând 35 de ani și a spus că, de când este mămică, nu simte că îmbătrânește. 

“Cred că înainte să îl am pe Noah aveam câte o stare nostalgică înainte de fiecare aniversare, dar după ce l-am avut pe el timpul trece cu folos.  Nu simt că îmbătrânesc. Nu aș putea niciodată să mă uit în ochii copilului meu și să zic “Aoleu, am făcut 35 de ani!” Timpul trece cu multă fericire”, a spus Claudia.

Provocată de Cove și Adela Popescu să spună dacă în viața ei este un bărbat, Claudia Pavel a spus că are întâlniri, însă în viața ei nu este nimeni atât de important încât să îl prezinte familiei.

“Sunt o femeie împlinită, am tot ce îmi pot dori, îmi doresc sănătate pentru ai mei, pentru mine. Nu îmi doresc un soț, eu cred că familia mea este completea. Da, ideal ar fi să fie și un soț, dar dacă nu e, situația mea este una ideală. Dragostea pentru copil este singura necondiționată de pe pământ. Cred că e ideal să ai o familie completă, dar suntem in 2019 și familiile arată diferit în ziua de azi. Oricum, rata divorțurilor e una îngrijorător de mare”, spune Claudia. 

“Mie îmi plac bărbații, să ne înțelegem, dar nu mai cred în acel suflet pereche, care vine să îți salveze viața, eu mă salvez pe mine.  Bineînțeles că ies la cafea. Până nu mă căsătoresc nu aș vrea să prezint pe nimeni lumii întregi sau copilului meu”, a mai spus Claudia Pavel la Vorbește lumea.

  • Claudia Pavel: “Nu îmi doresc un soț, situația mea este una ideală”

related posts

Modifică setările cookies