Claudia Pavel, o nouă ipostază provocatoare! S-a fotografiat într-o rochie cu un decolteu abisal


Claudia Pavel aka Cream are o comunitate impresionantă de fani în mediul online, acolo unde este urmărită de peste 600.000 de internauți. 


Cântăreața care va împlini 38 de ani în octombrie se mândrește cu silueta sa fără cusur, așa că adoră să pozeze în ipostaze provocatoare. 

Claudia o ține dintr-o vacanță în alta, iar cea mai recentă oprire a fost în Dubai, la un resort exclusivist. Bruneta și fiul ei, Noah, le-au prezentat internauților apartamentul de lux în care sunt cazați și priveliștea de vis. 

Artista a realizat și un shooting incendiar, iar fanii au copleșit-o cu complimente. Îmbrăcata într-o rochie aurie, cu decupaje îndrăznețe și decolteu abisal, Cream și-a hipnotizat urmăritorii.

“Tulburător de frumoasă și atrăgătoare!”, “Ei bine, asta mi-a tăiat răsuflarea!”, “Superbă, “Ce zeiță!”, “Superbă ca-n întotdeauna”, “Ay mami!”, “Frumușică și delicată! Delicioasă!”, sunt câteva dintre comentariile postate de fani. 

Ca să arate așa, Claudia face sport și are o alimentație vegană de câțiva ani. „Sunt foarte fericită că sunt vegană, beau ceaiuri din plante, sucuri, mănânc salate. Practic întreaga noastră viață ar trebui să fie un detox. Ca să ai păr frumos și piele frumoasă asta trebuie să faci”, declara ea într-un interviu.

Fotografii: Instagram claudiapaveloficial

  • Claudia Pavel, o nouă ipostază provocatoare! S-a fotografiat într-o rochie cu un decolteu abisal

related posts

Modifică setările cookies