Cleopatra Stratan, apariție super sexy la un eveniment monden


Cleopatra Stratan și-a încântat fanii de pe Instagram cu cea mai recenta apariție. 


Tânăra în vârstă de 17 ani a ales o ținută foarte îndrăzneață. A îmbrăcat o rochie din paiete, cu decupaje din voal transparent. Și-a strâns părul într-o coadă de cal și a fost machiată discret. 

Cleopatra și-a întrebat fanii de pe Instagram „sexy sau nu?”, iar aceștia s-au întrecut în comentarii pline de admirație.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sexy sau nu? ????❤️

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleo_0610) pe

 

Artista născută în Republica Moldova are în palmares șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în față unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

 

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârstă de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghiță“, s-a auzit inclusiv în țări că Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are și propria ei păpușă, iar din anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. În iunie 2018, copilul fenomen a cucerit publicul cu „Te las cu inima”, o poveste ce o prezintă pe Cleopatra Stratan într-o altă lumina: deși trage după ea un geamantan, la fel că în clipul „Ghiță“, ea nu mai este fetiță cu ochelari și codițe, ci o adevărată domnișoară. 

 

Vezi un material cu Cleopatra și Pavel Stratan, povești de familie

 


related posts