Cleopatra Stratan a luat o decizie importantă privind cariera ei. Unde se va stabili artista peste câteva luni


Interpreta Cleopatra Stratan a împlinit recent 18 ani și deja a luat printre cele mai serioase decizii din viața ei. După ce a acceptat propunerea în căsătorie venită din partea lui Edward Sanda, tânăra artistă a mai luat o hotărâre importantă. 


Cleopatra Stratan a dezvăluit recent că, în câteva luni, urmează să se mute la București, după cum menționează într-un interviu pentru ideaman.ro. 

Vara viitoare voi locui la București, pentru că mi-e mult mai ușor să mă ocup de lucruri de acolo. Chișinău va avea mereu un loc sufletul în sufletul meu, aici m-am născut, aici este familia și aici mi-am petrecut cea mai mare parte a copilăriei”, a declarat ea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? Outfit by @azartoutlet Ph by @darwin_swl

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan) on

Cea mai mare parte din copilărie, Cleopatra și-a petrecut-o în capitala Republicii Moldova, locul în care s-a născut. După succesul avut cu piesa Ghiță, la vârsta de 3 ani, părinții Cleopatrei au decis că este mai bine pentru ea să se ocupe de școala. Astfel, tânăra s-a axat pe educație, descoperindu-și în același timp și alte pasiuni, cum ar fi actoria, pianul și machiajul. Întrebată despre ce facultate i-ar plăcea să urmeze, Cleopatra a răspuns că Teatru, dar se mai gândește. 

Ultima piesă lansată de Cleopatra Stratan se numește ”Dans Murdar”, pe care o cântă împreună cu JORGE. 

Sursă foto: Instagram cleopatrastratan

Vezi și: Învățământul românesc - Probleme, soluții și deadline-uri - Trending Review cu Daragiu - episodul 43

related posts

Modifică setările cookies