Cleopatra Stratan, look de vampă. Fanii: "Ești prea frumoasă naturală, machiajul ăsta strică tot"


Cleopatra Stratan și-a făcut o schimbare de look – noua coafură, alături de un machiaj sofisticat, a transformat-o într-o adevărată divă. Fanii însă au avut reacții mixte când au văzut-o în noua ipostază sexy.


A renunțat la ochelari, la bluza de sub sacou și, după ce a intrat pe mâna stiliștilor, Cleopatra Stratan s-a transformat uluitor. Dintr-o tânără frumoasă și naturală a devenit o divă sexy și sofisticată. Reacțiile fanilor au fost însă mixte.

Deși arată spectaculos cu noul look și mulți admiratori i-au transmis că este “absolut superbă”, unele fane au rugat-o să își pasteze simplitatea și naturalețea, pentru care este recunoscută.

 

“E prea mult coafura asta!”

“Ești prea frumoasă naturală, machiajul ăsta strică tot”.

“Arăți mai bine fără machiaj, te rog!”

“Dacă e după gustul personal, îmi placi mai mult în ipostaza cu ochelari”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Zilele trecute, cântăreața a fost atenționată de o fană să fie mai atentă la ce mesaje le transmite admiratoarelor sale. “Ești sinceră când spui că “nu prea mănânci” și e de apreciat. Ar trebui să te mai și maturizezi și să conștientizezi că (din păcate) multe fete te admiră și te iau drept model, deci le influențezi și le transmiți că așa vor fi slabe, frumoase etc. A nu mânca nu e sănătos.”

related posts

Modifică setările cookies