Cleopatra Stratan, nemachiată în cea mai recentă imagine de pe Instagram. Cum arată complet naturală


Cleopatra Stratan ține de câteva luni bune primele pagini ale presei mondene. Fie că este vorba despre transformarea prin care a trecut, fie că este vorba despre relația cu Edward Sanda sau muzica, Cleo este departe de imaginea pe care o știau toți.


Cleopatra mai are puțin și devine majoră și deja se simte ca o femeie: atitudinea pe care o adoptă, stilul vestimentar, toate aceste elemente o transformă într-o tânără extrem de sexy.

Dacă în ultimul timp i-a uimit pe toți cu ținute care mai de care mai extravagante, recent artista a publicat o imagine în care apare complet nemachiată.

Cleopatra Stratan a revenit pe scena muzicală românească în 2017, după câțiva ani de pauză, cu o colaborare alături de fratele Cezar Stratan. Anul următor a lansat piesa "Te las cu inima" care, în doar 10 zile, a atins pragul de 5 milioane de vizualizări pe youtube.

Cea mai recentă piesă, lansată în februarie, se numește "La ușa mea.", iar acum, potrivit imaginilor de pe contul de Instagram se pare că pregătește o colaborare muzicală cu iubitul ei. 

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies