Cleopatra Stratan, seducătoare în Maldive. Fanii, încântați: “O zeiță în Eden!”


Cleopatra Statan își încântă fanii cu imagini din Maldive. Cântăreața a fost fotografiată de soțul ei, Edward Sanda, într-o ipostază seducătoare într-un decor exotic.


Fanii așteaptă primele imagini în costum de baie, însă, momentan, Cleopatra Stratan le-a făcut doar un teasing. Cântăreața s-a lăsat fotografiată într-un decor superb, îmbrăcată într-o rochie nude mulată. Ținuta i-a pus perfect în valoare silueta de model.

 

“O zeiță în Eden”.

“Corpul tău e perfect!”

“Un exemplu de grație și rafinament!”

“Felicitări pentru frumusețea minunată și formele voluptoase! Soțul tău este foarte norocos”, i-au transmis fanii.

Soțul ei, Edward Sanda, a postat și o imagine romantică, în care apare satutand-o pe Cleopatra, înconjurați de un décor luxuriant.

 

Întrebată dacă își dorește să devină mamă în viitorul apropiat, Cleopatra Stratan, în vârstă de 20 de ani, nu a exclus această posibilitate, însă crede că acum nu este chiar cel mai bun moment.

„E o cronologie întreagă legată de viața privată cu care ai de-a face și nu te poți ascunde orice s-ar întâmpla. La capitolul copii, ne dorim și eu, și Edy, doar că vrem să mai copilărim noi întâi, pentru că suntem tineri și vrem să mai trăim perioada asta frumoasă. Și nu spun că ne-ar încurca copilul, însă avem foarte multă treabă, vrem să mai călătorim, să mai umblăm, să avem libertatea asta și când simțim nevoia de un membru al familiei și să îi dedicam timpul, firește că nu o să renunț la muzica sau în a mă mai ocupa de mine personal, doar că o să fie un alt ritm. Nu suntem chiar pregătiți pentru asta acum, dar dacă într-un an s-o întâmpla să apară și un copil, ne vom bucura de el, Doamne ajută!”, a declarat aceasta, potrivit Viva!.

related posts

Modifică setările cookies