Cleopatra Stratan și Edward Sanda, pregătiți să devină părinți: “Ne dorim o fată”


De fiecare data de câte ori Cleopatra Stratan și Edward Sanda apar la vreun eveniment, e imposibil să nu auzi o remarcă bună la adresa lor. Liniștiți din fire, cei doi vorbesc deschis despre viața lor și nu le e teamă să răspundă chiar și la cele mai incomode întrebări.


Dovadă e cea mai recentă sesiune de întrebări la care cei doi au participat pe rețelele de socializare. Pe Instagram, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au uimit admiratorii cu răspunsurile lor sincere.

În timpul dialogului, cei doi au mărturisit că sunt foarte interesați să își extindă familia și că și-ar dori foarte mult o fetiță. De asemenea, fanii au fost curioși să știe și ce nume de familie va prelua bebelușul, iar cei doi au spus că el va prelua numele de familie al ambilor părinți.

Legat de numele Cleopatrei după căsătorie, Edward a spus: „Am decis amândoi că e mai bine să îl păstreze pe al ei pentru că este artistă și așa o știe toată lumea! Oricum nu e important aspectul ăsta pentru noi!”, a spus cântărețul. 

Cu toate că mulți au rămas impresionați de nunta lor simplă, au fost și oameni care au criticat decizia Cleopatrei de a se mărita la doar 18 ani.

Pentru că nu a putut trece ușor peste afirmațiile celor care au pus la îndoială statornicia relației ei cu Edward, Cleopatra a reamintit că decizia a venit la momentul potrivit.

Cică suntem ‘cel mai grăbit cuplu’. Poate așa se vede din exterior, dar, de fapt, povestea noastră are rădăcini mult mai adânci și bine închegate!”, a scris Cleopatra Stratan pe contul ei de Instagram.

Nici Edward Sanda nu a evitat să vorbească de-a lungul timpului despre nunta cu Cleopatra, un eveniment care nu a ținut cont deloc de binecunoscutele tradiții sau obiceiuri autohtone. „Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții”, a fost mesajul transmis de cântăreț pe Instagram.

Cântărețul a vorbit și despre iubirea pe care i-o poartă Cleopatrei.”Mi s-a confirmat de mai multe ori că ea este o persoană unică în lume pentru mine, care mă face fericit în fiecare zi chiar și când nu spune nimic. Zilnic ne spunem lucuri frumoase, involuntar, pentru că așa simțim unul pentru altul. Suntem foarte îndrăgostiți de noi! Știu sigur că lângă ea voi îmbătrâni în cel mai frumos și natural mod și cu siguranță și copiii noștri ne vor călca pe urme!”, a spus emoționat Edward Sanda.

Foto: Instagram

Vezi și:

Wine Trips Romania S2E10 | Mircea Radu și Sergiu Nedelea, lecții de istorie la Castelul Bethlen-Haller de pe domeniul Jidvei

related posts

Modifică setările cookies