Cleopatra Stratan, super sexy cu noul ei look: „Cum vi se pare?”


Este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste din noul val, reușind să cucerească toate topurile cu piesa „Te las cu inima”, care are peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube, însă Cleopatra Stratan rămâne în ochii și mintea tuturor fetița micuță care îl aștepta pe Ghiță la portiță.


Ajunsă în Cartea Recordurilor pe vremea când era doar un copilaș de trei ani, Cleopatra Stratan a crescut și acum este o domnișoară care reușește să întoarcă toate privirile datorită frumuseții ei. În acest an, celebra artistă împlinește 18 ani, iar fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare i-au făcut pe fani să afirme că Ghiță a fost fraier că nu a profitat atunci când a avut ocazia și a lăsat-o pe Cleopatra să îl aștepte, fără ca el să apară.

În urmă cu doar câteva zile, Cleopatra Stratan le-a arătat fanilor cum ar arăta dacă și-ar lăsa Breton, fotografia reușind să adune peste 20.000 de like-uri și câteva zeci de comentarii. „Și vintage eu te voi asculta… Cum vi se pare noul meu look?”, a scris artista în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan) on

foto: Instagram Cleopatra Stratan

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 5: Cristina Almăşan, copilărie fără părinţi

FULLSCREEN
Cleopatra Stratan, super sexy cu noul ei look: „Cum vi se pare?”
  • /

related posts

Modifică setările cookies