Clipe de infarct pentru Iker Casillas, dar şi pentru frumoasa sa soţie, Sara Carbonero


Portarul spaniol Iker Casillas (37 de ani) şi jurnalista Sara Carbonero (35 de ani) au trecut cu bine peste cel mai dificil moment al unei relaţii de iubire care durează de un deceniu.


Miercuri, 1 mai, la un banal antrenament al echipei sale de club, FC Porto, Casillas s-a prăbuşit pe teren ca urmare a unui infarct miocardic acut care i-a pus în pericol viaţa. Transportat de urgenţă la spital, celebrul portar iberic a fost stabilizat, doctorii montându-i un stent cu care circulaţia sângelui a revenit la normal. „Totul e sub control, a fost o sperietură mare, dar am forţele intacte”, a transmis chiar Iker Casillas de pe patul de spital.

Sperietura a fost cel puţin la fel de mare şi pentru Sara Carbonero, frumoasa jurnalistă cu care Casillas formează un cuplu începând din anul 2009. În momentul infarctului, Sara se afla la muncă, la 800 de kilometri depărtare de soţul ei, în oraşul Tarifa din sudul Spaniei. „Diverse interviuri”, a postat ea pe Instagram cu puţin timp înainte de a afla teribila veste.

Sara s-a întors cât a putut de repede la Porto, găsindu-şi soţul cu zâmbetul pe buze, aşa cum se poate vedea şi din fotografia cu cei doi din spital. „După cum mi-a spus azi o bună prietenă, viaţa are modalităţi ciudate de a ne reaminti că trebuie trăită în fiecare clipă” a fost lecţia învăţată de Sara, împărtăşită cu numeroşii ei admiratori de pe reţelele de socializare.

Povestea de dragoste dintre Sara Carbonero şi Iker Casillas a început acum un deceniu, atunci când fotbalistul apăra poarta echipei Real Madrid, iar iberica a fost declarată de revista americană FHM cea mai sexy jurnalistă din lume. În 2010, după ce a devenit campion mondial cu naţionala Spaniei, Casillas şi-a sărutat „în direct” iubita care îi lua un interviu, fază emblematică pentru relaţia lor. Iker şi Sara s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi băieţei, Martin şi Lucas, de 5, respectiv 3 ani. Cum cardiologii nu-i vor recomanda portarului spaniol să mai joace fotbal, probabil că familia Casillas se va întoarce la Madrid.

FULLSCREEN
Clipe de infarct pentru Iker Casillas, dar şi pentru frumoasa sa soţie, Sara Carbonero
  • /

related posts

Modifică setările cookies