Coborâre în bikini! Rusoaicele au „aprins” zăpada din Siberia


Putem spune că iarna s-a încheiat în mod oficial chiar și în friguroasa Siberie, regiune a Rusiei unde sezonul rece aduce temperaturi negative care depășesc uneori -50 de grade Celsius.


La mijlocul lunii aprilie, peste 1700 de persoane îmbrăcate sumar, în costume de baie, au defilat pe părtiile din stațiunea Sheregesh.

„Grelka Fest” e festivalul care durează 4 zile și 3 nopți și care adună an de an tot mai mulți vizitatori, principala atracție fiind fetele în bikini care au curajul să se urce pe schiuri sau pe snowboard-uri și să-și dea drumul la vale. 

GALERIA FOTO MAI JOS

Chiar dacă zăpada e în continuare omniprezentă în zonele montane din Siberia, temperatura aerului urcă ziua până la +15 grade Celsius, astfel că amatoarele de sporturi de iarnă n-au avut prea mult de suferit.

Ajuns la a șaptea ediție, „Grelka Fest” a stabilit în 2019 un nou record mondial de participare la o coborâre de acest gen, 1761 de persoane fiind contabilizate de organizatori. Bineînțeles, focoasele rusoaice au fost majoritare, însă pe lista de prezență au apărut și țări precum Canada sau Uganda, semn că evenimentul tinde să devină unul global.

Localizată la aproximativ 5000 de kilometri de România, stațiunea Sheregesh e recunoscută în întreaga lume pentru facilitățile oferite schiorilor, aceștia bucurându-se în special de o zăpadă extrem de moale.

FULLSCREEN
Coborâre în bikini! Rusoaicele au „aprins” zăpada din Siberia
  • /

related posts

Modifică setările cookies