Codin Maticiuc, despre viața de tătic: "Al doilea copil va apărea în 2020"


Codin Maticiuc a devenit tată pentru prima oară în urmă cu două luni și de atunci este în culmea fericirii. 


Codin Maticiuc este împlinit din toate punctele de vedere. "Craiul de Dorobanți" se bucură de un real succes pe plan profesional și, mai mult decât atât, are o fetiță superbă de care este mândru. 

În urmă cu două luni, Codin Maticiuc a devenit tată pentru prima oară. Acesta a făcut marele anunț postând pe contul lui de Instagram prima poza cu micuța Smaranda.  Invitat în platoul emisiunii "La Măruță", Codin a vorbit în detaliu despre cum este viața de tătic, dar și despre primul său proiect cinematografic, "Miami Bici".

Potrivit acestuia, își dorea să devină tată încă de la începutuile tinereții:"Eu îmi doresc de foarte mult timp chestia asta.. adică îmi doresc de la 23 de ani. Mi-am dorit atât de mult încât nu mi-am dat seama dacă am fost pregătit". 

Codin spune că se simte excelent în rolul de tătic și că, ori de câte ori are nevoie, apelează la mama lui pentru ajutor, și nu numai: "Greu nu îmi e, că sunt o grămadă de fete care se ocupă de treaba asta. Am două ore pe zi în care mă ocup. De asemenea, vedeta a dezvăluit că își doreste să mai aibă un copil cât de curând: "Al doilea copil va apărea, cred eu,  la începutul anului 2020".

  • Codin Maticiuc, despre viața de tătic: Al doilea copil va apărea în 2020

related posts

Modifică setările cookies