Codin Maticiuc, imagini înduioșătoare alături de fiicele sale


Codin Maticiuc este tată a două fiice absolut superbe, Smaranda și Ilinca. Cea de a doua a venit pe lume în urmă cu doar câteva zile, motiv pentru care se află încă sub supraveghere medicală. Iată ce imagini a publicat actorul din Clanul pe rețelele de socializare!


Codin Maticiuc este unul dintre cei mai apreciați oameni din showbizul românesc atât datorită calităților sale actoricești, cât și grație proiectelor de donații în care se implică. Acesta nu doar că are o viață profesională extrem de frumoasă, ci reușește să rămână și capul unei familii superbe. Actorul din serialul Clanul este în culmea fericirii zilele acestea deoarece iubita lui a adus pe lume cea de a doua fiică a cuplului: Ilinca. 

Pe rețelele de socializare, actorul a postat două fotografii înduioșătoare alături de fiicele sale. În prima dintre ele apare Codin Maticiuc, alături de Ilinca la maternitate, iar în cea de a doua tăticul grijuliu o ajută pe Smaranda să sculpteze un dovleac de Halloween. Acesta nu s-a putut abține și a atașat și o descriere, care a stârnit reacții:

„Ziua cu fata mică în brațe la spital, seara acasă sculptez dovleci pentru fata cea mare. Dacă mă vede Dana Budeanu m-am nenorocit”, a scris Codin Maticiuc.

Sursă foto: Codin Maticiuc/Instagram

  • Codin Maticiuc, imagini înduioșătoare alături de fiicele sale

related posts

Modifică setările cookies