Colin Farrell arată de nerecunoscut în rolul lui Pinguin, în trailerul pentru noul film The Batman


Primul trailer oficial al remake-ului The Batman, cu Robert Pattinson în rolul principal de Dark Knight, a avut premiera sâmbătă, 22 august, la convenția virtuală DC FanDome.


În timp ce mulți fani au rămas uimiți de interpretarea directorului Matt Reeves a universului întunecat și atmosfera sumbră, alții nu se pot opri din a-l admira pe Colin Farrell în rolul Pinguinului.

Cu ajutorul unor proteze specializate și mult efort depus, Farrel s-a transformat într-o versiune proprie a lui Oswald Cobblepot, cunoscut ca Pinguinul, acesta având trei apariții scurte în trailer-ul de două minute.

În prima scenă, acesta poate fi văzut stând în ploaie, arătând ca un adversar formidabil, cu o privire mânioasă și plină de răutate.

O altă secvență îl arată pe pinguin și pe subalternii lui vicioși, în mijlocul unei scene cu împușcături.

În ultima secvență, Pinguinul gonește cu viteză pe străzile din Gotham City, ân timp ce batmobile-ul îl urmărește. În tit acest timp el privește în oglinda retrovizoare și zice: Wow, tipul ăsta e nebun!

După lansarea trailer-ului  fanii și jurnaliștii din industria cinematică au lăsat numeroase comentarii pe rețelele de socializare despre transformarea lui Farrell, scrie Daily Mail.

"Stați așa, face oare Twitter mișto de mine, sau Colin Farrell îl joaca pe Pinguin în trailerul pentru The Batman? Daca este așa într-adevăr, asta este una dintre cele mai bune transformări pe care le-am văzut vreodată" a postat pe twitter John Squires, editor șef pentru @BDisgusting.

"Wow, deci trailer-ul pentru The Batman este demențial! Ce este deasemenea uimitor este Colin Farrell în rolul Pinguinului. Este aproape imposibil de recunoscut! Abia aștept să apară pelicula!" a comentat Mateo Shulman de la MakerBot.

Nici lui Erik Anderson, fondatorul @awards_watch nu i-a venit să creadă, acesta comentând: "Stai așa, acela este Colin Farrell în The Batman?"

Un număr mare de fani au comentat despre faptul că Farrell în rolul Pinguinului seamănă cu Richard Kind, actorul din Mad About You.

"Nu o să mint, am crezut că Colin Farrell este Richar Kind" a declarat criticul de film Robert Daniels.

Până și Jamie Jirak, scriitor la @comicbook s-a numărat printre oamenii care au trebuit să vadă trailerul de două ori ca să-l recunoscă pe actorul irlandez de 44 de ani.

"A trebuit să mă frec la ochi ca să pot confirma că acela chiar este Colin Farrell" a declarat acesta.

După laudele primite de pe rețelele sociale cu privire la proteze și machiaj, cât și feedback-ul pozitiv la adresa primului trailer, nu încape nici un dubiu că filmul va da lovitura în box office. 

"Văzând poza cu Colin Farrell în rolul Pinguinului m-a pus în dispoziția de a aștepta cu nerăbdare pelicula The Batman" a declarat movie bracket fka, sentimentele lui fiind comune cu mulți fani de pe rețelele sociale.

Se pare că procesul de producere a filmului e departe de a fi încheiat, în special datorită închiderilor în masă a platourilor de filmare datorită pandemiei de COVID-19.

"Ne lipsește cam 25% din film, ceea ce îl face imposibil de lansat în acest stadiu" declară directorul Reeves. 

Alături de Pattinson și Farrell, The Batman îi are ca actori pe Jeffery Wright  în rolul șefului de poliție James Gordon,  John Turturro ca Carmine Falcone, Peter Sarsgaard ca Gil Colson, Zoe Kravitiz ca Femeia Pisică, Paul Dano ca Riddler, Barry Keoghan ca Stanley Merkel, Jayme Lawson ca Bella Real și Andy Serkis ca Alfred Pennyworth.

Se preconizează că The Batman va apărea pe marile ecrane în data de 1 octombrie 2021.

Numeroși actori au jucat rolul Pinguinului de-a lungul anilor.

Burgess Meredith, care a decedat la vârsta de 89 de ani în 1997, l-a jucat pe Pinguin în seria televizată din 1966 până în 1968.

Danny DeVito, În vârstă de 75 de ani, a jucat rolul Pinguinului în 1992 în pelicula Batman Returns.

Richard Lord Taylor, în vârstă de 42 de ani, l-a jucat pe Pinguin în serialul dramatic Gotham din 2014 până în 2019.

Sursă foto: Shutterstock

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Porc cu alune

related posts

Modifică setările cookies