Colin Farrell le-a dat pe spate pe femei cu noul său look. Și nu sună deloc bine


Colin Farrell și-a schimbat complet înfățișarea și singura veste bună pentru el este că se pregătește de un nou rol. 


Colin Farrell (43 de ani) face experimente pe corpul lui. Actorul irlandez a fost surprins de fotografi la plimbare în Los Angeles cu un look total schimbat. Farrell, care în această vară a filmat în România alături de fiica lui Johnny Depp, și-a lăsat barbă și burtă.

Cu barba vâlvoi și cu un aspect neîngrijit, Colin Farrell a fost văzut ieșind dintr-o cafenea, alături de un prieten. Actorul lucrează la 4 filme artistice și un serial de televiziune în acest moment, iar noua sa înfățișare ar putea fi pentru un rol.

FOTO: Profimediaimages.ro

În luna iulie, Colin Farrell a fost greu de recunoscut pe străzile din București. Actorul a fost în capitala României și la studiourile Buftea, unde a filmat pentru pelicula Voyagers. Ca și acum, Colin a afișat un look ireal: ras în cap pe laterale și cu o creastă rebelă.

FOTO: click.ro

Colin Farrell n-a fost căsătorit niciodată și e tatăl a doi copii. James Padraig (16 ani) este fiul lui și al modelului Kim Bordenave. Al doilea băiat, Henry Tadeusz (10 ani), este fiul său și al actriței poloneze Alicja Bachleda-Curus.

related posts

Modifică setările cookies