Comediantul Ricky Gervais spune ce glumă răutăcioasă ar fi făcut despre soția lui Will Smith - VIDEO


Palma dată de Will Smith lui Chris Rock a reușit să pună în umbră gala premiilor Oscar 2022. 


Will Smith a urcat pe scena Oscarurilor și l-a plesnit zdravăn pe Chris Rock, care făcuse o glumă deplasată la adresa soției lui. Chris Rock a făcut o glumă deplasată despre o femeie căreia îi cade părul din cauza unei afecțiuni medicale.

Actorul de comedie, regizorul și producătorul britanic Ricky Gervais, renumit pentru faptul că ia în râs vedetele de la Hollywood, a comentat incidentul de la Oscar.

Glumele comediantului Ricky Gervais sunt cunoscute ca fiind extrem de răutăcioase. Nici se data aceasta, actorul britanic în vârstă de 60 de ani nu a fost mai delicat.

Actorul din serialul "After Life" a declarat că gluma făcută de Chris Rock nu a fost prea dură. Dacă prezenta el Oscarurile avea de gând să facă o glumă despre amantul soției lui Will Smith. Jada Pinkett Smith a avut o relație extraconjugală cu August Alsina, un cântăreț american în vârstă de 29 de ani.

"Nu lovești pe cineva pentru o glumă,oricât de proastă ar fi! Și nici măcar n-a fost proastă. A fost cea mai blândă glumă care se putea face. Lumea întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă prezentam eu Oscarurile. Nu s-ar fi întâmplat nimic, pentru că n-aș fi glumit despre faptul că Jade e cheală. Aș fi făcut o glumă despre iubitul ei"

Actorul britanic Ricky Gervais îi ironizează și pe cei care spun că Rock n-ar fi trebuit să se lege de Jada pentru că la mijloc e vorba de o dizabilitate cauzată de alopecie.

"Păi, și eu chelesc puțin. Asta înseamnă că am o dizabilitate, nu? Super, acum parchez gratuit. Și sunt și gras. Sunt gras și chelesc. Ar trebui să iau ajutor social!"

Foto: Twitter

related posts

Modifică setările cookies