Concurs de Miss, aseară, la FERMA! Cine a ieșit pe ultimul loc: ”Am simțit nevoia să fiu singură și să plâng”


Aseară, în cadrul emisiunii FERMA de la PRO TV, a avut loc un concurs de Miss, la care au participat Ioana Filimon, Otilia Bilionera, Brigitte Năstase, Diana Belbiță, Otniela și Geanina Ilieș. 


Juriul a fost constituit din Florin Pastramă, Kamara, Moroșanu, Marius Crăciun, iar prezentator a fost Silviu Țolu. 

Citește și: Cine este Ioana Filimon, cea mai sexy concurentă de la Ferma

”Toate femeile din casa noastră sunt frumoase, sunt numai bunăciuni”, a spus Moroșanu. Concurentele au avut parte de mai multe probe, inclusiv să defileze în costume de baie, spre deliciul juriului.

”Pentru prima oară, toți am dat notele pe bune. Pentru femeia care ni s-a părut cea mai carismatică, cea mai simpatică, cea mai inteligentă, cea care transmitea cu adevărat ceva. Băi, mi-a plăcut chestia asta”, a spus cu admirație Moroșanu. 

Dintre cele cinci concurente, pe ultimul locuri au ieșit Otniela, Brigitte și Diana Belbiță, acestea primind drept premiu de consolare un morcov. 

”E foarte supărăcioasă, nu înțeleg de ce. Eu v-am zis că ea nu știe de glumă. Dacă îi spui ceva, ea o ia personal. Ea a luat foarte personal acest concurs”, a declarat Geanina Ilieș despre Otniela. 

”Otniela, îmi pară rău, dar nu ai carismă deloc. Ai alte calități în viață”, i-a spus Moroșanu.  ”S-au adunat prea multe. Am simțit nevoia să mă descarc, să fiu singură și să plâng”, a mărturisit Otniela, supărată.

related posts