Conor McGregor, surprins în ipostaze intime alături de soția sa. Cum a fost pozat unul dintre cei mai de temuți luptători


Conor McGregor și Dee Devlin sunt împreună de mai bine de 12 ani și au împreună 2 copii, Conor JR. și Croia.


Cei doi au fost împreună și la bine și la greu, iar dovada sunt mereu cuvintele frumoase pe care cel mai de temut luptător i le adresează soției sale ori de câte ori are ocazia: "Dee e salvatoarea mea. Dacă nu ar fi fost ea în viața mea, nu aș fi reușit să fac nimic, nu aș fi ajuns aici", a mai spus sportivul despre femeia care l-a cucerit cu "atitudinea de fată bună": "Îmi plac fetele bune."

Recent, cei doi au fost surprinși de paparazzi pe yacht, în timp ce petreceau câteva clipe frumoase împreună și nu s-au sfiit deloc să-i pozeze în cele mai intime ipostaze.

Conor McGregor a împlinit recent vârsta de 32 de ani, iar presa a scris și despre cadoul pe care și l-a făcut singur. A cumpărat un ceas în valoare de 620.000 de dolari, Astronomia Casino, realizat de Jacob & Co. Ceasul este special pentru că arată și funcționează ca o ruletă. În interior are o bilă de ceramică și un diamant, care se rotește în permanență pentru un efect vizual de senzație.

Sursă foto: Profimedia Images

FULLSCREEN
Conor McGregor, surprins în ipostaze intime alături de soția sa. Cum a fost pozat unul dintre cei mai de temuți luptători
  • /

related posts