Copiii lui William și ai lui Kate nu își pot deschide cadourile de Crăciun. Care este motivul


Cei mici trebuie să se conformeze tradiției din familia regală.


De Crăciun, oamenii de rând își petrec ziua savurând mâncare bună, relaxându-se în compania rudelor și făcând schimb de cadouri, însă în familia regală britanică, lucrurile sunt mult mai formale.

Citește și: Cum i-a cucerit Meghan Markle pe Prințul George și pe Prințesa Charlotte

Există o tradiție care nu poate fi încălcată când vine vorba de această sărbătoare și are legătură cu deschiderea cadourilor. Cu alte cuvinte, cei trei strănepoți ai Reginei, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis nu au voie să-și deschidă cadourile în ziua de Crăciun.

În loc de asta, dimineața de Crăciun este rezervată slujbei religioase la care toată familia este obligată să participe.

Întreaga familie regală își petrece Crăciunul și Anul Nou la Sandringham, proprietatea Reginei din Norfolk. Aici, în mod tradițional, se deschid cadourile în Ajunul Crăciunului, un obicei moștenit pe filieră germană. Fostul chef regal Darren McGrady a declarat: ”Membrii familiei regale sunt de descendență germană, astfel că includ tradițiile nemțești în sărbătoarea lor. După ceaiul de după-amiază, în ajun de Crăciun, aceștia deschid cadourile, așa cum prevede tradiția din Germania”.

Astfel, copiii Ducelui și Ducesei de Cambridge își vor deschide cadourile cu mult înaintea restului juniorilor din Marea Britanie.

Anul trecut, prințul George a fost încântat de faptul că Moș Crăciun i-a adus exact cadoul dorit. Acesta a cerut o mașină de poliție de jucărie, iar tatăl lui, prințul William, i-a înmânat personal Moșului scrisoarea scrisă de mână, cu ocazia unei vizite la Helsinki, în luna noiembrie.

Cât despre adulții din familia regală, ce cadouri poți face unor persoane care, aparent, au totul? Ei bine, se pare că aceștia preferă cadourile amuzante.

O dată, prințesa Anne i-a dăruit lui Charles un scaun de toaletă îmbrăcat în piele albă, William i-a dat lui Philip un săpun în formă de cizmă, iar Harry i-a cumpărat Reginei o cască de duș pe care scria “Ain't life a bitch?”. 

La alt Crăciun, Kate i-a dăruit prințului Harry un kit de plastic ”Cum să-ți cultivi propria iubită”. Iar anul trecut, Meghan a amuzat-o pe Regină cumpărându-i un hamster de pluș cântător.

Foto. Getty
FULLSCREEN
Copiii lui William și ai lui Kate nu își pot deschide cadourile de Crăciun. Care este motivul
  • /

related posts