“Copiii nu au fost răpiți!” Se lasă cu scandal în divorțul anului la Hollywood. Ce acuzații își aduc Joe Jonas și Sophie Turner


Până în urmă cu o lună, Joe Jonas și Sophie Turner păreau cuplul perfect. Părinți a doi copii mici, aceștia pozau într-o familie unită, până în momentul în care Jonas a depus actele pentru divorț.


Sophie Turner susține că nu știa de intențiile soțului ei de a divorța, despre care pretinde că a aflat din presa de scandal. Acum, cei doi scot artileria grea în lupta pentru custodia celor doi copii, în vârstă de 3, respectiv un an.

Aparent, Sophie Turner l-ar fi acuzat pe soțul ei că a ascuns pașapoartele copiilor, pe care nu îi lasă să meargă în Anglia, acolo unde mama lor locuiește. Actrița dorește să își crească copiii în țara natală.

 

Joe Jonas face acum lumină în acest caz. “Copiii nu au fost răpiți”, spune reprezentantul actorului într-un comunicat de presă, susținând că dorește custodia comună cu Sophie Turner.

“Acesta este un dezacord juridic nefericit cu privire la o căsătorie care, din păcate, se încheie. Când se folosește un limbaj precum „răpirea”, este înșelător în cel mai bun caz și, în cel mai rău caz, un abuz grav al sistemului juridic. Copiii nu au fost răpiți', a spus reprezentantul.

„După ce au fost în grija lui Joe în ultimele trei luni, la acordul ambelor părți, copiii sunt în prezent cu mama lor. Sophie face această afirmație doar pentru a muta procedura de divorț în Marea Britanie și pentru a scoate definitiv copiii din SUA”, mai spune reprezentantul lui Joe Jonas.

Aceasta a mai negat faptul că Sophie nu știa despre intențiile de divorț ale lui Jonas și că ar fi aflat din presă despre ele.

„După mai multe conversații cu Sophie, Joe a inițiat o procedură de divorț în Florida, deoarece Florida este jurisdicția adecvată pentru caz. Sophie știa că Joe avea de gând să depună o cerere de divorț”.

Daily Mail scrie că „Tribunalul din Florida a emis deja un ordin care restricționează ambii părinți să mute copiii. Sophie a primit acest ordin pe 6 septembrie 2023, acum mai bine de două săptămâni.

Acum însă Sophie vrea să ducă copiii definitiv în Marea Britanie. Aceasta a cerut ca Joe Jonas să predea pașapoartele copiilor, astfel încât să îi poată scoate imediat din țară. Dacă se conformează, Joe va încălca ordinul Curții din Florida.

  • “Copiii nu au fost răpiți!” Se lasă cu scandal în divorțul anului la Hollywood. Ce acuzații își aduc Joe Jonas și Sophie Turner
Modifică setările cookies