Copiii Sandrei Bullock primesc, de Crăciun, doar ”trei cadouri mici”. Care este motivul


De curând, actrița de 54 de ani a mărturisit că, în acest an, fiul ei Louis (8 ani) și fiica Laila (6 ani) vor primi ”trei cadouri mici de Crăciun”.


Sandra Bullock a explicat că pentru ea Crăciunul este, de obicei, ”exagerat, pentru că iau mai multe decât ar trebui, apoi intru în panică pentru că nu am făcut suficient de multe, apoi cumpăr și mai multe, apoi toată lumea exagerează”.

Citește și: Cele mai ciudate obiceiuri pe care le au celebritatile de la Hollywood. Nimeni altcineva nu ar avea curaj

Anul acesta însă, ne oprim”, spune ea. ”Ne oprim pentru că sunt atât de multe locuri în lume unde oamenii nu au nimic. Și spunem: De ce nu facem ca această sărbătoare să fie despre alți oameni?”.

În 2015, îaninte de primul său Crăciun cu Louis și Laila, cei doi copii adoptațu, Bullock a dezvăluit publicației People care este tradiția de sărbători. ”De obicei, mă costumez în Moș Crăciun și mă furișez afară, astfel încât cei mici să-l întrezărească pe Moșu în întuneric. Însă Louis mereu mă ceartă că eu trebuie ”să plimb cățelul” când restul familiei îl pândește pe Moș Crăciun. Așa că am comandat un costum XL, pentru acest an, și voi preda ștacheta cumnatului meu, astfel încât eu să fiu în casă, alături de copii”.

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies