Corina Bud, cea mai fierbinte apariție din acest an. Cum a fost fotografiată de iubit, la plajă


Corina Bud este ca o școlăriță rebelă și răsfățată, îndrăgostită până peste cap de viață și de iubitul misterios. Și de ce n-ar fi? Artista de 43 de ani a bifat cea mai „hot” apariție din acest an, la plajă.


Corina Bud surprinde din nou cu aparițiile îndrăznețe pe rețelele de socializare. Cântăreața a încins plaja cu o ședință foto fără perdea, iar fotograful a fost iubitul ei misterios.

Să mă ajute Dumnezeu să fiu așa bombă ca tine mai încolo! Dai clasă fără doar și poate, te pup”, i-a transmis o admiratoare, în timp ce altcineva a comentat: „Așa ceva… Câtă nedreptate pe lumea asta…”.

După 20 de ani de ralație cu omul de afaceri Nelu Bud, Corina a divorțat acum aproape 7 ani. La sfârșitul anului trecut, cântăreața a recunoscut că are un nou iubit, însă nu i-a dezvăluit identitatea. Tot ce știm despre el e că face poze reușite. Vezi dovada mai jos!

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Corina Bud crește un băiat, Robin, care a împlinit 14 ani. „Nu îmi vine să cred că a crescut. Acum vreo doi ani am avut un șoc, dar acum mi-am revenit”, a spus Corina într-un interviu pentru EGO.RO.

 

Adolescentul știe că are o mama cool, care ține pasul cu vremurile și deseori „rupe” barierele cu aparțiile ei incendiare de pe Instagram. Nu știm ce spune Robin despre asta, dar nu-i treaba noastră. Corina e tare!

Fotografii: @corinabud

Vezi și VIDEO:

  • Corina Bud, cea mai fierbinte apariție din acest an. Cum a fost fotografiată de iubit, la plajă

related posts

Modifică setările cookies