Cornelia Catanga a murit! Cea mai recentă fotografie din mediul online cu artista în viață, postată de Dinu Maxer


Ziua de vine a început cu o veste foarte tristă: interpreta de muzică lăutărească și de petrecere Cornelia Catanga a murit.


Anunțul potrivit căruia Cornelia Catanga a murit a fost făcut public de jurnalista Mara Bănică, aceasta afirmând că artista și-a dat ultima suflare în timp ce se afla internată la Spitalul Universitar din București.

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte”, a scris Mara Bănică pe Facebook.

Pe 9 martie, chiar în ziua în care a împlinit 63 de ani, Cornelia Catanga apare și în cea mai recentă fotografie cu ea în viață: Dinu Maxer a participat alături de artistă la o emisiune mondenă și a postat pe Instagram imaginea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dinu Maxer (@dinumaxer)

După ce în mediul online au apărut informații potrivit cărora Cornelia Catanga avea COVID-19, Aurel Pădureanu, soțul artistei, a afirmat că ea nu a murit din această cauză.

„Azi-noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este COVID-19, au băgat-o ăștia la COVID-19, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați”, a spus Aurel Pădureanu.

foto: Agerpres

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Am găsit iarbă dată cu ulei în Apex Legends - mitzuu & Antonia Nuckle & RobyNET - Facem Level (Gen Session) – episodul 23

related posts

Modifică setările cookies