Corneliu Ulici, bărbatul anului 2018? Cu cine concurează prezentatorul Visuri la cheie


Prezentatorul emisiunii Visuri la cheie, Corneliu Ulici, a fost nomimalizat la categoria „Bărbatul anului” a premiilor Unica 2018. Cu cine se luptă pentru această distincție.


Cele mai importante personalități din România sunt nominalizate în fiecare an la premiile Unica. În acest an, zeci de vedete din țară care s-au remarcat în domeniile lor de activitate sunt recompensate în cadrul galei organizate de publicația amintită la sfârșitul lunii noiembrie. Câștigătorii sunt aleși pe baza voturilor acordate de cititori pe site-ul Unica, iar una dintre cele mai apreciate secțiuni este cea de „Bărbatul anului”. În acest an, opt figuri extrem de cunoscute publicului larg concurează pentru această distincție.

Printre ei se află Corneliu Ulici, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie de la PRO TV. Actor și pasionat de construcții și grădinărit, Corneliu Ulici s-a alăturat echipei Visuri la cheie în acest an, odată cu debutul filmărilor pentru sezonul 5 al emisiunii. Împreună cu echipa sa de arhitecți, designeri de interior și constructori, Corneliu și-a propus să schimbe destinele unor familii greu încercate din România. Este pentru prima dată când Ulici este nominalizat printre cei mai apreciați bărbați din România.

Cove revine în top

Pentru al doilea an la rând, Gabriel Coveșeanu se află printre cei nominalizați la premiile Unica, secțiunea „Bărbatul anului”. În 2017, Cove a pierdut la mustață trofeul în fața lui Radu Vâlcan. De adata aceasta, prezentatorul emisiunii Vorbește lumea de la PRO TV speră să-și ia revanșa.

Lista celor nominalizați în acest an este completată de Smiley, Liviu Teodorescu, Denis Boabeș (The Motans), Cornel Ilie (Vunk), Alex Petricean (bucătar) și Vladimir Drăghia.  

Gala din acest an a revisetei Unica va avea loc pe 28 noiembrie. 

Opt pentru titlul Fashion Icon

Au stiluri vestimentare ieșite din tipar, iar acest lucru le-a atras câte o nominalizare la titlul de Fashion Icon. Vorbim de Irina Rimes (solistă, antrenor Vocea României), Doina Ciobanu (fashion blogger), Diana Enciu și Alina Tănasă (fashion bloggers), Dana Rogoz (actriță și blogger), Delia Matache (solistă), Andreea Raicu (blogger) și Alina Eremia (solistă).

Citește și: Cât te costă să te îmbraci ca Irina Rimes

Femeia de carieră a anului – nominalizări

Cinci femei puternice concurează în acest an la secțiunea Femeia de carieră a anului. E vorba de Raluca Zamfir (PR @ Ranvents), Monica Cadogan (co-fondator vivre.ro), Mădălina Gîdiuță (owner grădinițele Butterfly), Ioana Molnar (florăriile Magnolia) și Georgiana Gheorghe (owner Clatette).

FULLSCREEN
Corneliu Ulici, bărbatul anului 2018? Cu cine concurează prezentatorul Visuri la cheie
  • /


related posts