Costă o avere. Cât plătesc Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pentru educația copiilor


Cei doi băieți ai lui Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au început școala pe 7 septembrie și, deși cei doi foști parteneri se află la cuțite din cauza neînțelegerilor care au dus la o despărțire scandaloasă, ambii își doresc ce e mai bine pentru copiii lor. Acest lucru include și înscrierea la o instituție prestigoasă din Constanța, localitate în care s-a mutat Claudia Pătrășcanu cu cei doi copii ai săi.


Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au împreună doi băieți, unul de 7 ani, pe nume Gabriel, elev în clasa I, respectiv unul de 5 ani, pe nume Nicolas, înscris la grădiniță.

Potrivit site-ului instituției, pentru Gabriel, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău scot din buzunar 5500 de euro pentru a plăti taxua anuală la scoală. Pentru Nicolas, prețul este mai mic cu 500 de euro, având în vedere că este la grădiniță, iar scoală oferă și o reducere de 5% pentru al doilea copil.

Pentru prima zi de scoală, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au lăsat neînțelegerile la o parte pentru a fi împreună alături de cei mici.

"În fiecare toamnă, copilul din mine, retrăiește cu emoție începerea unui nou an școlar. Dragi copii,munciți cu plăcere pentru a avea mereu succes. Doar voi vă puteți face viața mai ușoară și mai frumoasă. Un an reușit pentru toți copiii și răbdare părinților!, a spus Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare".

Sursă foto: Instagram

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies